CAMPERPARK ’T DOMMERHOLT

Gelegen aan de rivier de Berkel ligt het Achterhoekse stadje Borculo. Aan de rand van het stadje vindt u het eerste duurzame en circulaire camperpark van de Achterhoek en het eerste camperpark in Nederland met een laadpaal voor elektrische campers!

Iedere camperaar is van harte welkom op het park voor een stop of voor een langer verblijf. Heerlijk ontspannen en genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft!

Het park beschikt over verharde plekken met elk een 10 ampère stroomaansluiting, gevoed door 650 zonnepanelen. Voorts is er een mooi sanitair gebouw voorzien van douches en toiletten. Aan de achterzijde van het gebouw vindt u het lozingspunt voor het cassette toilet en het vuile water. Tevens kunt u aan de achterkant van het gebouw schoonwater tappen en uw vaat doen. Hier treft u ook een aantal vuilniscontainers aan
om uw afval gescheiden te deponeren. Ook is er op het gehele terrein gratis WIFI ter beschikking. 


Borculo, met haar rijke historie, en
omgeving hebben veel te bieden. Zo kent het stadje, bekend om de stormramp van 1925, diverse musea. Ook is de omgeving uitermate geschikt om mooie wandelingen en fietstochten te maken. De op 5 minuten afstand liggende Hambroekplas is ideaal om te zwemmen, te surfen en te vissen. En omdat Borculo dicht bij de grens ligt kunt u gemakkelijk een uitstapje maken naar onze oosterburen, bijvoorbeeld naar de historische universiteitsstad Münster.

En heeft u even geen zin om iets te ondernemen? Op het terras van de naastgelegen
ijsboerderij is het heerlijk vertoeven! Wat dacht u van een kop koffie met een heerlijk stuk appeltaart? Wellicht gaat u liever voor een heerlijk koud biertje of een rosétje. Of toch één van de vele heerlijke ijscoupes? De keuze is aan u.

Erna en Wilbert Evenhuis heten u graag van harte welkom!

Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven.
 


Contact
Camperpark ’t Dommerholt
Hambroekweg 6
7271 NA Borculo

Telefoon: 06-21455807 / 06-13556937
E-mail:
info@ijsboerderijdommerholt.nl
Website:
www.camperparkdommerholt.nl


Sfeer impressie camperpark.