MONGOOLSE CAMPING QKLQ


Wil u overnachten op een originele locatie? Dat kan!
Op Mongoolse camping QKLQ kunt u een authentieke yurt huren. Er zijn 15 unieke Mongoolse tenten en 1 centrale grote Mongoolse tent voor gezellig samen zijn, workshops: heerlijk genieten dus.

De yurts, ook wel gers genoemd, staan opgesteld tussen de pruimenbomen op een terrein van 1,3 ha groot. De tenten zijn voorzien van authentieke bedden, tafels, krukjes, een kastje en een keukenblok met gascomfort en complete keukeninventaris. Daarnaast beschikt de tent over elektriciteit (6 Amp). De energie wordt doormiddel van 140 zonnepanelen opgewekt en is dus co2 neutraal. U kunt in de yurt verblijven met maximaal 4 personen. Iedere tent kan (indien nodig) behaaglijk verwarmd worden met een houtkacheltje. Wanneer u wilt kunt u ook een tent huren op basis van
B&B.

Douches, een familiedouche, toiletten, een ruimte met wastafels, spiegels, stopcontacten, een overdekte aanrecht- en afwasplaatsen zijn op de camping aanwezig. Tevens zijn andere kampeermiddelen toegestaan zodat u er met de hele familie gezellig even tussenuit kunt.

Ook kan in overleg gebruik worden gemaakt van een centrale vuurplaats.
Tevens kunt u leuke Mongoolse artikelen kopen zoals kleding, tassen, T shirts, sloffen, spellen enz.
Gratis WiFi is beschikbaar.

Het nabij gelegen dorp Angeren behoort tot de gemeente Lingewaard, waar verschillende culturele evenementen te bezoeken zijn. Ook Kasteel Doornenburg is een toeristische trekpleister, net als Fort Pannerden. En kent u de natuurgebieden Meinerswijk en de Ooijpolder al? Voor natuurliefhebbers is het langs de rivieren mooi fietsen, wandelen of skeeleren. De rivier de Linge ontspringt bij Doornenburg, u kunt er in de zomer ook kanoën.
Arnhem ligt op 8 km afstand en de Romeinse stad Nijmegen op 13 km afstand van de B&B / camping. U ziet er valt genoeg te beleven bij Mongoolse camping QKLQ.

Ben en Anne-Marie Roelofs heten u daarom van harte welkom!

Aanbieding
Korting 10% bij boeking van een lang weekend of een midweek (gedurende hele seizoen).

Diverse wellness arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.


 

Contact
Mongoolse camping QKLQ
Ben en Anne-Marie Roelofs
Kamervoort 25
6687 LB   ANGEREN


Telefoon: 026-3253480

E-mail:
qklq25@hetnet.nl
Website: www.gercamping.com
Volg Mongoolse camping QKLQ ook op Facebook.


Klik hier voor een sfeer impressie van Mongoolse camping QKLQ.