MONGOOLSE CAMPING QKLQ

 

Wil u overnachten in een originele B&B? Dat kan!
Mongoolse camping QKLQ in Angeren heeft 15 unieke Mongoolse tenten en 1 centrale grote Mongoolse tent voor gezellig samen zijn, workshops: heerlijk genieten dus.

De yurts, ook wel gers genoemd, staan opgesteld tussen de pruimenbomen op een terrein van 1,3 ha groot. De tenten zijn voorzien van authentieke bedden, tafels, krukjes, een kastje en een keukenblok met gascomfort en complete keukeninventaris. Daarnaast beschikt de tent over elektriciteit (6 Amp). De energie wordt doormiddel van 140 zonnepanelen opgewekt en is dus co2 neutraal. U kunt in de yurt verblijven met maximaal 4 personen. Iedere tent kan (indien nodig) behaaglijk verwarmd worden met een houtkacheltje.

Douches en toiletten zijn op de camping aanwezig. Wanneer u als B&B gast overnacht is een ontbijt met lekkere broodjes in overleg beschikbaar.

Voor wie meer luxe wil is de Mongoolse wellness een aanrader. Maak, in overleg, gebruik van sauna, hottub, regendouche en, als u dat wilt, een reiki-massage.

 

Tevens zijn andere kampeermiddelen op de camping toegestaan zodat u er met de hele familie gezellig even tussenuit kunt. Een kinderbed is in overleg beschikbaar.

Ook kan in overleg gebruik worden gemaakt van een centrale vuurplaats.
Tevens kunt u leuke Mongoolse artikelen kopen zoals kleding, tassen, T shirts, sloffen, spellen enz.

Het nabij gelegen dorp Angeren behoort tot de gemeente Lingewaard, waar verschillende culturele evenementen te bezoeken zijn. Ook Kasteel Doornenburg is een toeristische trekpleister, net als Fort Pannerden. En kent u de natuurgebieden Meinerswijk en de Ooijpolder al? Voor natuurliefhebbers is het langs de rivieren mooi fietsen, wandelen of skeeleren. De rivier de Linge ontspringt bij Doornenburg, u kunt er in de zomer ook kanoën.
Arnhem ligt op 8 km afstand en de Romeinse stad Nijmegen op 13 km afstand van de B&B / camping. U ziet er valt genoeg te beleven bij Mongoolse camping QKLQ.

Ben en Anne-Marie Roelofs heten u daarom van harte welkom!

Aanbieding
Korting 10% bij boeking van een lang weekend of een midweek (gedurende hele seizoen).

Diverse wellness arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.


 

Contact
Mongoolse camping QKLQ
Ben en Anne-Marie Roelofs
Kamervoort 25
6687 LB   ANGEREN


Telefoon: 026-3253480
E-mail:
qklq25@hetnet.nl
Website: www.gercamping.com
Volg Mongoolse camping QKLQ ook op Facebook.


Sfeer impressie Mongoolse camping QKLQ.