B&B GROOT PEPERSGOED

Aan de rand van het gemoedelijke plaatsje Hoevelaken midden tussen de landerijen is Bed & Breakfast Groot Pepersgoed gevestigd. Een B&B in een sfeervolle landelijke stijl.


Boerderij Groot Pepersgoed beschikt over vijf ruime en gezellige gastenkamers. Alle kamers hebben een eigen doucheruimte met toilet en badmeubel. Hier kunt u volop genieten van de rust en ruimte op het platteland met de voorzieningen van de stad op een steenworp afstand.
In de voormalige deel staat ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet met heerlijke streekproducten en verse eitjes voor u klaar.
Groot Pepersgoed biedt u de sfeer en het comfort van een hotelkamer met de echte huiselijkheid die u in een bed & breakfast mag verwachten.


Groot Pepersgoed ligt centraal in Nederland, vlakbij Amersfoort en Nijkerk. In slechts 15 minuten bent u in het centrum van Amersfoort, Nijkerk of Barneveld. Daardoor is de B&B goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op 100 m afstand. Parkeren kan op eigen terrein en is gratis.

Naast een B&B is Groot Pepersgoed ook een boerderij met als hoofdtak roodbont melkvee.

Wanneer u verblijft in B&B Groot Pepersgoed zult u zich geen moment vervelen.
We heten u van harte welkom in onze mooie accommodatie!

Aanbieding
Korting 10% bij een verblijf van minimaal 2 nachten in de periode april tot en met oktober.
Korting 15% bij een verblijf van minimaal 2 nachten in de periode november tot en met maart. 


Contact

Groot Pepersgoed
Oosterdorpsstraat 141
3871 AC Hoevelaken


Telefoon: 06-22509624
E-mail:
info@grootpepersgoed.nl
Website: www.grootpepersgoed.nl
Volg
Groot Pepersgoed ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.