DE ZEELANDSCHE HOF

De vrij nieuwe boerderijcamping De Zeelandsche Hof ligt in het natuurgebied de Geldersepoort aan de rand van de Ooijpolder, tussen Nijmegen en Kleef in het dorp Millingen a/d Rijn.
Landschappelijk aantrekkelijk voor iedereen die rust en ruimte zoekt. Vergezichten, wandel- en fietsroutes zijn ruim voorhanden.

Wat biedt de camping? Ruime kampeer plaatsen, een aantal compleet ingerichte trekkershutten, goede sanitaire voorzieningen waaronder sanitaire voorzieningen voor gasten met een rolstoel/handicap, sport- en speelweide en gratis parkeergelegenheid.

De aanwezige trekkershutten zijn geschikt zijn voor 2 volwassenen en eventueel 2 kleine kinderen. Alle hutten zijn volledig ingericht. Zelf meenemen: slaapzak/handdoek, welke u desgewenst ook kunt huren. Sanitair en gebruik van koelkast centraal in het campinggebouw “’t Schuurtje”. De trekkershutten kunnen ook als B&B gebruikt worden.

Naast de camping kunt u ook gebruik maken van het terras met een weids uitzicht over de akkers en houtwallen en indien u wenst kunt u een heerlijke ontbijt/lunch (pakket) van streekproducten bestellen.


Gratis WiFi is beschikbaar. De camping is geopend van april tot oktober.
Huisdieren zijn niet toegestaan. Fietsen huren is in de omgeving mogelijk.

Millingen a/d Rijn ligt aan de splitsing van de Rijn en Waal, centraal gelegen bij het unieke natuurgebied De Gelderse Poort. In dit natuurgebied kunt u al wandelend zomaar loslopende Galloway runderen en Konikpaarden tegen komen.
Ook de diverse -historische- plaatsen in de omgeving zoals Nijmegen en het Duitse Kleef zijn zeker een bezoek waard. In de omgeving vindt u tal van imposante historische punten.

De Zeelandsche Hof is ideaal voor Pieterpad wandelaars en deelnemers aan de Nijmeegse vierdaagse.

Ook groepen zijn welkom!


Aanbieding
Bij aankomst ontvangt u een
speciaal streeksapje!

Contact
De Zeelandsche Hof
Molenstraat 4
6566 JC Millingen aan de Rijn

Telefoon: 0481-433742 / 06-12650056
E-mail:
info@zeelandschehof.nl
Website:
www.zeelandschehof.nl
Volg De Zeelandsche Hof ook op
Facebook.


Sfeer impressie B&B/camping.