VILLA ROZENHOF

In de Achterhoek, tussen
Zutphen en Lochem, in het dorp Almen vindt u de luxe B&B Villa Rozenhof omringd door bos, een parkachtige tuin met diverse terrassen en uitzicht op het Twentekanaal.

Villa Rozenhof heeft zes ruime gastenkamers met elk een luxe badkamer
voorzien van bad, douche, toilet en wastafel. Elke kamer is uniek vanwege zijn eigen kleur en zijn authentieke en luxe elementen. Zo is één van de kamers uitgerust met een eigen zonnebank, terwijl een ander is voorzien van een overdekt balkon. Daarnaast vindt u in  alle gastenkamers een minibar, televisie, radio en DVD speler.
Voor wat extra ontspanning kunt u gebruik maken van de centrale sauna. 

‘s Morgens wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd in de stijlvolle eetkamer waarbij u geniet van het prachtige uitzicht over de weilanden en het Twentekanaal.
In de gezellige lounge geniet u bij de monumentale schouw van een kopje koffie of een drankje welke u zelf kunt halen in de
pantry.

Villa Rozenhof is erg geschikt voor groepsuitjes of familiebijeenkomsten van maximaal 12 personen.

Villa Rozenhof is rookvrij en huisdiervrij.

Almen is een klein dorpje met ongeveer 1200 inwoners. Op het dorpsplein is wekelijks een markt. Er zijn diverse horecagelegenheden en er is een verwarmd openlucht zwembad.
De historische hanzestaden Zutphen, Deventer, Doesburg, Doetinchem en
het pittoreske kleinste stadje van Nederland Bronkhorst zijn zeker een bezoek waard.
De landelijke omgeving met afwisselend bos, akkers en weilanden kenmerkt zich door statige landhuizen en kastelen met mooie tuinen en leent zich uitstekend om te fietsen en te wandelen.

U kunt bij Villa Rozenhof gratis fietsen gebruiken. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar. Bekende routes zijn de landgoederenroute en de acht kastelenroute van Vorden. Ook vlakbij is het Pieterpad.

Graag tot ziens in Villa Rozenhof.

Anita Wekema en Maas Brink

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven, beschikbaarheid en reserveren.


Contact

Villa Rozenhof

Scheggertdijk 47
7218 MZ Almen

Telefoon:. 0575-433307

E-mail: info@villarozenhof.nl

Website:
www.villarozenhof.nl
Volg Villa Rozenhof ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.