B&B de BLOESEMGAARD


We heten u graag welkom in onze Bed en Breakfast, De Bloesemgaard.
Onze karakteristieke woonboerderij, "De Mente" (de Meent),  dateert uit 1917. De B&B bevindt zich in De Deel. Deze deed vroeger dienst als stal voor paarden en koeien, met daarboven de hooizolder. Dit is nog herkenbaar aan de vorm van de ramen en de originele gebinten.

De kamers hebben alle drie een eigen fruitthema. In de Kersenkamer komt de rode kleur naar voren, terwijl we de Appelkamer groene accenten hebben gegeven. In de Pruimenkamer is blauwpaars de uitspringende kleur. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.


Slapen kunt u, afhankelijk van uw voorkeur, op een luxe één- of tweepersoons boxspring. Hierbij is er op de Appelkamer rekening gehouden met de lange mens, omdat hier langere bedden staan. Verder is er een gezellig zitje aanwezig met comfortabele stoelen en een tafel. Ook is er deels een verdieping (vide) in de kamer, voor eventueel extra slaapplaatsen. Alle kamers zijn voorzien van forse ramen voor voldoende daglicht. Om toch optimaal van uw nachtrust te kunnen genieten hebben deze verduisterende gordijnen en horren.

's Morgens wordt een lekker ontbijt geserveerd met natuurlijk eigengemaakte jam van fruit uit eigen boomgaard. U verblijft tenslotte in de Butuwe.

Zoekt u een gezellig onderkomen voor circa 12 personen, dan is het gastenverblijf van De Bloesemgaard beslist iets voor u. U verblijft in en boven De Deel, maar laat u dat niet afschrikken, dit gedeelte van de boerderij is geheel en sfeervol vernieuwd. U vindt er juist onverwacht comfort, terwijl er authentieke details aanwezig zijn gebleven.

Bij mooi weer kunt u genieten van een mooi terras en de boomgaarden. Ook is er een luxe buitenkeuken met BBQ, die in overleg gebruikt mag worden. Er is ruimte om uw eigen fiets te stallen en op te laden. Uw huisdier is welkom, in overleg. Gratis WiFi is aanwezig.

‘De Betuwe’ is een streek welke gekenmerkt wordt door de vele fruitbomen. Deze zorgen in het voorjaar voor mooie bloesem, in de zomer voor heerlijk fruit en in het najaar ziet u prachtige herfstkleuren. U kunt heerlijk fietsen en wandelen over de dijken en langs de rivieren. Met de veerpontjes kunt u overvaren naar de Utrechtse Heuvelrug. Onze B&B ligt op de grens van de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. Ook pittoreske plaatsen als Wijk bij Duurstede, Culemborg en Tiel zijn zeker een bezoek waard. Heerlijk eten kunt u in verschillende restaurants op loop of fiets afstand.

 

Aanbieding
Korting 10% op het totaal bedrag bij een reservering van maandag tot vrijdag.

Contact
B&B de Bloesemgaard
Rijnstraat 1   
4024 BW Eck en Wiel

Telefoon: 0344-689770 of  06-27128411
E-mail:
info@benbdebloesemgaard.nl
Website:
www.benbdebloesemgaard.nl
Volg B&B de Bloesemgaard ook op
Facebook.


Sfeer impressie B&B.