HET OUDE POSTKANTOOR BRUMMEN


Hartelijk welkom in Brummen, een plaats gelegen aan een van de mooiste trajecten (spoor of weg) in Nederland, tussen Zutphen en Arnhem. Aan de doorgaande weg van weleer, de Zutphensestraat (nr. 6), staat het mooie gerenoveerde pand van het Oude Postkantoor.


Met het verdwijnen van de postkantoren heeft het gemeentelijke monument een andere bestemming gekregen. Bij de renovatie zijn gelukkig veel authentieke elementen bewaard gebleven. Daardoor is het postkantoor verleden nog volop zichtbaar en zal bij velen een gevoel van nostalgie oproepen van bijvoorbeeld het verzilveren van een betaalkaart aan het loket (U kent misschien nog wel de uitspaak van Koot en de Bie: „Even een betaalkaartje van zilver maken.”), de kascheque, het RPS spaarbankboekje of de keurig geüniformeerde postbezorger.


Nu herbergt het pand een mooi B&B Hotel met zes grote luxe ingerichte kamers, een lounge en een ontbijtzaal waar een mooi en uitgebreid ontbijt wordt geserveerd.

Alle kamers hebben een uniek karakter met namen welke verwijzen naar het verleden van het pand. De kamers beschikken allemaal over comfortabele bedden en eigen sanitair. Enkele kamers zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Vanuit de loungeruimte heeft u een fantastisch uitzicht over de binnentuin en op het kleine hervormde kerkje. Dé ideale plek om in alle rust lekker
iets te lezen, te puzzelen of te overdenken... En breng met mooi weer vooral uw fiets mee. Deze kan veilig gestald worden naast het gebouw achter de toegangspoort. 


In de gehele accommodatie mag niet worden gerookt. Huisdieren zijn toegestaan in overleg. Gratis WiFi is aanwezig. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.


Brummen ligt 6 km van Zutphen en 8 km van Doesburg: twee gezellige oude Hanzesteden met musea, prachtig bewaard gebleven stadscentra en vele eet- en uitgaansgelegenheden. Een nieuwe trekpleister in de omgeving van Brummen is museum MORE in Gorssel, waar u een groot deel van de voormalige Scheringa collectie Modern Realisme kan bewonderen.”


Brummen ligt aan de IJssel. Met een veerpontje steekt u over naar het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Bij Bronkhorst begint de prachtige groene Achterhoek. Brummen zelf ligt aan de rand van de Veluwe waar het prachtig fietsen en wandelen is. Al fietsend of wandelend door de schitterende omgeving en de historische plaatsen met rijke historie waant u zich soms even in een ander land of andere tijd.

We verwelkomen u graag als onze gast in onze mooie en vooral originele accommodatie om dit alles zelf te ervaren.


Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 


Contact
B&B Hotel Het Oude Postkantoor
Zutphensestraat 6
6971 EM Brummen

Telefoon: 0575-566781
E-mail:
info@hetoudepostkantoor.nl
Website:www.hetoudepostkantoor.nl
Volg B&B Hotel Het Oude Postkantoor ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.