B&B FORT VUREN


Fort Vuren, pleisterplaats aan de rivier de Waal in Gelderland, is één van de gezelligste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Bij ons wordt
Gastvrijheid met een hoofdletter G geschreven.

Het is een unieke ervaring om in een oud fort te slapen.
Wíj bieden u die mogelijkheid. Was het er vroeger klam en vochtig, nu ervaart u het genot van vloerverwarming. Met dit comfort en de luxe van de inrichting, welke sober maar heel doelmatig is, zult u verrast zijn en zeker genieten van uw verblijf.

De B&B's zijn ruim ingedeeld en bestaan uit 2 ruimtes, een slaapkamer met heerlijke bedden en een grote sanitaire ruimte met douche,wastafel, toilet en een kleine keuken.

Ook personen die van eenvoud houden kunnen bij ons goed terecht.
Voor de echte wandelaar of fietser met eigen slaapzak hebben we nog steeds een bed.
We zijn tenslotte een ook een Herberg. Binnenvallen en de slaapzak uitrollen kan nog steeds. Indien gewenst kan een ontbijt worden gebruikt.

In het Fort is tevens een logement aanwezig welke ruim is ingedeeld en bestaat uit diverse kamers zoals een grote eet- woonkamer, een grote sanitaire ruimte met douche, wastafel en toilet, een grote slaapkamer, een kleine benedenkamer met houtkachel en nog een kleine slaapkamer.

Zelfs slapen in een "Bunker" is mogelijk wat helemaal een unieke ervaring is.

En bent u met een tentje onderweg? Ook dan kunt u bij ons terecht.
Er is een prachtig veld voor kleine tentjes op Fort Vuren met uitzicht op de rivier. Het aanwezige sanitair is geheel vernieuwd. Er zijn 2 cabines met douche en wastafel.

Gratis WiFi is aanwezig.

Fort Vuren is er ook voor de rustzoeker die volop kan genieten van gerechten welke met smaak zijn gemaakt van goede en eerlijke ingrediënten, dit samen met een goed glas huiswijn of ons speciaal terras bier "De Drie Mutsen" lekker zittend op een heerlijk terras onder de bomen of in de Herberg.


De omgeving heeft het hele jaar door genoeg bieden. Naast het prachtige rivierenlandschap vind u hier historische monumenten en steden die een bezoek meer dan waard zijn. Veel kunt u wandelend of per fiets ondernemen.

We heten u daarom van harte welkom!

Aanbieding
Korting 20% tweede overnachting (B&B en logement).

Contact
Fort Vuren

Waaldijk 29

4214 LB Vuren


Telefoon: 0183-660950

Email: info@wff.nl

Website: www.wff.nl


Sfeer impressie B&B.