B&B / logeerboerderij ERVE PASKE


Wij heten U van harte Welkom in de mooie Achterhoek. Erve Paske is een moderne B&B / logeerboerderij waar u in alle rust kunt genieten van de omgeving en de natuur. Het hele jaar kunt u rekenen op een gastvrij onthaal. Onze accommodatie is tevens geheel toegankelijk voor  mindervaliden.


Daarnaast beschikken wij over een Melkveehouderij waar actief geboerd wordt op een moderne manier. Dit hele gebeuren kunt u bij ons van dichtbij mee maken.


De accommodatie biedt plaats aan groepen tot 34 personen en is zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen. Ze bestaat uit een centrale ruimte met daarnaast nog 2 appartementen die van binnenuit bereikbaar zijn. Op de begane grond is de gezellige woonkamer met een eet- en zitgedeelte, een barretje, tv en draadloos internet. De aparte keuken is van alle gemakken voorzien. In totaal zijn er 17 slaapkamers, waarvan 7 op de begane grond. De verdieping is per lift bereikbaar. Alle kamers hebben 2 eenpersoons bedden.

De accommodatie is geschikt voor rolstoelgebruikers, er zijn geen drempels en er is aangepast sanitair. Er kunnen eventueel ook hoog/laag bedden worden geregeld. Buiten zijn verschillende terrassen voorzien van tuinmeubilair. Een voetbal-/speelweide en een kleine speeltuin zijn aanwezig. Op bepaalde tijden is er gelegenheid om rond te kijken op de boerderij.


Onthaast u en kom bij Erve Paske tot rust. Want wat is er nu mooier om wakker te worden en uit te kijken over de landerijen van onze boerderij.

Zorgeloos op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom slaan logeerboerderij Erve Paske en Careaz Thuiszorg de handen in één! Zo krijgt u precies de zorg die u nodig heeft. Samen zorgen Erve Paske en Careaz Thuiszorg ervoor dat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie!

Aanbieding
Bij aankomst staat er
een flesje wijn en een lekkere versnapering voor u klaar.

Contact
Erve Paske
Tankweg 12
7137 HA Lievelde

Telefoon: 0544-377491 of 06-46286620
E-mail:
info@ervepaske.nl
Website:
www.ervepaske.nl
Volg Erve Paske ook op
Facebook.


Sfeer impressie B&B en omgeving.