MOEKE MOOREN


Moeke Mooren in Appeltern is een gezellig familiebedrijf. Het ligt centraal in Nederland aan de Maas in het prachtige recreatie- en natuurgebied “De Gouden Ham”. Fietsers, wandelaars, vissers, zwemmers en natuurliefhebbers komen niks te kort in dit prachtige watersportgebied. Een schitterende omgeving voor een paar een dagen er tussenuit.


Laat u gastvrij ontvangen en verwennen in 4-sterren hotel Moeke Mooren, magnifiek gesitueerd aan de Maas in Appeltern.
Er zijn16 comfortabele hotelkamers, al dan niet met een balkon, een sfeervolle bar om ’s avonds te relaxen en gratis wifi. Alle kamers beschikken verder over een flatscreen-tv, een comfortabele zithoek, airconditioning en koffie & thee voorzieningen. De balkonkamers hebben een fantastisch uitzicht op het natuurgebied. Een aantal kamers zijn geschikt voor mindervaliden.


's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd en ook kunt u in het restaurant heerlijk luchen, dineren en/of gewoon gezellig een glaasje drinken.

Moeke Mooren is tevens zeer geschikt om als groep (tot 50 personen) te verblijven. Er is voldoende gratis parkeerplaats aanwezig.

In de omgeving is volop te beleven en te bekijken. Zo kunt u met
De Sluizer een rondvaart maken over de Maas vanaf het water te genieten van het land van Maas en Waal. De bekende tuinen van Appeltern zijn zeker een bezoek waard en ook kunt u een heerlijk dagje recreëren in het recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham.

Moeke Mooren biedt in samenwerking met diverse toeristische bedrijven in de omgeving ook een compleet aanbod aan originele groepsuitjes.

We verwelkomen u daarom graag als gast.

Klik hier voor meer informatie en een sfeer impressie.