B&B EN WELLNESS DE WAALHOEVE

In  het buitengebied van Angerlo, op 3 km van Hanzestad Doesburg, vindt u B&B en Wellness De Waalhoeve.

Op de woonboerderij kunt u overnachten in een van de 4 luxe unieke B&B kamers. De kamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden, tv, zitje, gratis WiFi en een luxe badkamer. Alle kamers hebben een eigen entree.

‘s Morgens wordt in de ontbijtzaal een uitgebreid vers streekproducten ontbijt van lokale boeren uit De Liemers geserveerd. Elke week worden op deze boerderijen de mooiste en lekkerste producten opgehaald zodat u kunt genieten van de volle smaken die deze lokale producten hebben.

In de fruitboomgaard staan een loungebank en diverse zitjes waar u als gast met mooi weer kunt genieten van rust en ruimte. Ook kunt u in de ontbijtzaal een goed boek lezen of een -bord- spel spelen uit de kast.


Uw verblijf kunt u aanvullen met een (duo) relaxmassage in de massagesalon of het privé
wellnessplein met onder andere sauna, jacuzzi,
Turks stoombad, Finse Zoutstenen sauna en infrarood sauna.

In de directe omgeving zijn veel wandel- en fietsroutes waar u gebruik van kunt maken. Met Hanzesteden als Doesburg en Zutphen of streken als De Liemers, De Achterhoek en De Veluwezoom is er een ruim aanbod aan Natuur, Cultuur en Geschiedenis.
Alle ingrediënten voor een paar prachtige dagen erop uit en te relaxen!

De Waalhoeve is aangesloten bij Liemers Trots. Indien de daarbij aangesloten Boerderijwinkels geopend zijn kunt u ze bezoeken en een kijkje nemen op het boerenbedrijf. In de eigen winkels kunt u ook zelf diverse producten kopen.

Speciaal voor de gasten wordt met een aantal Restaurants samengewerkt waardoor gasten worden verrast met koffie of thee van het huis na afloop van het diner.

Rob en Saskia heten u van harte welkom!


Aanbieding
Klik op onderstaand logo voor de tarieven en de diverse -wellness-
arrangementen.


Contact
B&B en Wellness De Waalhoeve
Ganzepoelweg 7
6986 cm Angerlo

Telefoon: 06-47990954
E-mail:
Info@dewaalhoeve.nl 
Website:
https://dewaalhoeve.nl
Volg De Waalhoeve ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie B&B.