B&B BED EN STAL

Tussen Apeldoorn en Zwolle aan de oostrand van de Veluwe ligt het mooie dorp Vaassen omgeven door bos, heide, weilanden en uiterwaarden.

Even buiten het dorp midden tussen de weilanden gelegen aan een zandweg en met een prachtig uitzicht op de bossen vindt u B&B Bed en Stal.
De B&B bestaat uit twee compleet ingerichte vakantiehuisjes, een appartement én een aparte stalling voor paard(en).

Elk huisje heeft een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een volledig ingerichte keuken voorzien van apparatuur waarmee u een kopje koffie of thee kunt zetten, maar ook een maaltijd kunt bereiden. Het bier of de wijn kan koud in de koelkast natuurlijk.
In huisje 1 zit een aparte bedstee in de woonkamer, met een tweepersoonsmatras. Dit huisje beschikt ook over een serre die uitkijkt op het weiland van de paarden.
Bij huisje 2 staat een trendy pipowagen waarin een tweede slaapkamer is gemaakt met een tweepersoons bed. Huisje 3 is een appartement, een grote loft, met een eigen opgang naar de weg toe. Hierin kunnen twee personen slapen en uitgebreid badderen in de bad-stee.
Een eigen terras en de ligging tussen de bomen geeft de huisjes veel privacy, wat uitnodigt voor een wat langer verblijf. De huisjes zijn voorzien van CV wat ook een comfortabel verblijf bij kouder weer gegarandeerd.
De stille omgeving, de goede bedden, een goede nachtrust, het ontbijt aan huis en het uitzicht completeren het juiste vakantiegevoel.

In de mooie omgeving van Vaassen en de Veluwe vindt u serene rust en ongerepte natuur. Of u nu komt om te fietsen, te wandelen of om paard te rijden, er is overal een plek te vinden waar u dit kunt doen. De Veluwe is immers een begrip met haar uitgebreide routenet voor fietsers, wandelaars of ruiters. Overal zijn er mooie vergezichten en u kan er verschillende dieren tegenkomen. Ook vindt u er culturele attracties en heerlijke (sterren) restaurants. En gaat u liever een dag de stad in om te winkelen, of een theater bezoeken, dat kan allemaal in de regio. Net als vele attractieparken.

Karin en Dick verwelkomen u en eventueel uw trouwe viervoeter(s) graag als gast en wijzen u tijdens uw verblijf graag de weg.


Aanbieding
Bij een verblijf van 7 nachten betaald u 6 (7=6). Uw huisdier mag gratis mee (graag in overleg).

Contact
Bed en Stal
Isendoornweg 10
8171 PW Vaassen

Telefoon:
06-28276007
E-mail:
welkom@bedenstal.nl
Website:
www.bedenstal.nl
Volg Bed en Stal ook op
Facebook.


Sfeer impressie B&B.