VAKANTIEPARK HET LIERDERHOLT

Bent u op zoek naar een camping op de Veluwe dicht bij de natuur? Dan bent u bij Vakantiepark Het Lierderholt aan het juiste adres. Het park heeft voor elke vakantieganger alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen kort of lang verblijf. Verschillende kampeer mogelijkheden, verharde camperplaatsen en diverse
chalets.

Het park kent comfortplaatsen en -extra- comfortplaatsen. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting. Een aantal -extra- comfortplaatsen liggen aan een wildroute. Weer andere bieden de mogelijkheid om uw auto te parkeren of hebben de beschikking over luxe privé sanitair. De kampeervelden zijn voorzien van moderne speeltoestellen speciaal voor de kleine kinderen zodat u uw -klein- kinderen goed in de gaten kunt houden.

Het park heeft moderne sanitaire faciliteiten en ook een wasserette is aanwezig. Gratis WiFi is beschikbaar, daarbij opgemerkt dat het signaal gezien de ligging niet altijd optimaal is.

Ook zijn er meer dan dertig plekken speciaal ingericht voor campers. Bij deze camperplaatsen staat ook een eigen sanitairgebouw en alle plekken zijn voorzien van elektra. Uiteraard is er ook een camper servicestation waar u uw tanks heel gemakkelijk kunt legen en vullen. Ook een stortplaats voor chemisch toilet is aanwezig.

Wanneer u geen zin heeft om zelf te koken biedt het park u verschillende
horeca mogelijkheden. En ook op sportief gebied komen jong en oud niets te kort.

De
omgeving van het park biedt veel mogelijkheden. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen, een van de vele attracties bezoeken of lekker een dagje naar een van de omliggende steden gaan om te shoppen of om cultuur te snuiven.

Ja, bij Vakantiepark Het Lierderholt is alles aanwezig voor een geslaagde Veluwe vakantie. Daarom graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Vakantiepark Het Lierderholt
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen

Telefoon: 055-5061458
E-mail:
info@lierderholt.nl
Website:
www.lierderholt.nl
Volg Vakantiepark Het Lierderholt ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie park.