CAMPING REUSTERMAN

De verrassend veelzijdige Achterhoek staat garant voor rust, ruimte, gastvrijheid en gemoedelijkheid. Middenin de natuur, aan de rand van het plaatsje Barchem, ligt Camping Reusterman. Hier geniet van een gezellige familievakantie in Gelderland, met z'n tweeën of het hele gezin. Iedereen is welkom, ook uw huisdier.

De ruime kampeerplaatsen (± 120m² en elektriciteitsaansluiting van 6 ampère) zijn geschikt voor caravan, tent, vouwwagen en camper. Tijdens uw verblijf op de camping kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Ook zijn er een aantal kleine tentplaatsen voor wandelaars en fietsers die op doorreis of fietsvakantie zijn.

Verspreid op de camping vindt u drie (verwarmde) sanitairgebouwen met individuele douches maar ook familiedouches. Om verspilling van water te voorkomen wordt gebruik gemaakt van douchemunten. Ook de dagelijkse afwas kan binnen gedaan worden. En wilt u  een wasje doen? Dat kan in de wasserette op de camping.

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Huur dan een van de compleet
ingerichte, rookvrije stacaravans en geniet van een fijne vakantie op de camping. De caravans beschikken over een eigen terras met tuinmeubelen.

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken biedt de camping verschillende
faciliteiten voor jong en oud.

De
regio staat bekend om zijn unieke wandel-, mountainbike- en fietsmogelijkheden. Barchem wordt ook wel het wandeldorp genoemd. U kan volop genieten van de prachtige Achterhoekse natuur. Vanaf de camping vertrekken er zelfs enkele wandel- en fietsroutes. Maar ook kajak varen en suppen behoort tot de mogelijkheden.

Barchem ligt dichtbij het kleine stadje Lochem dat zeker een bezoekje verdient zoals ook de vlakbij gelegen steden Zutphen, Deventer en Doetinchem. De laatste twee zijn ideaal wanneer u een dagje wilt shoppen. De karakteristieke Hanzestad Zutphen staat bekend om zijn lokale specialiteiten. In de zomer zijn er volop activiteiten en festivals te vinden in de steden en nabijgelegen dorpen.

Kortom, kom en beleef het echte
"Reusterman-gevoel".



Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
aanbiedingen/arrangementen.


Contact
Camping Reusterman
Looweg 3
7244 RC Barchem

Telefoon: 0573-441385
E-mail:
info@reusterman.nl
Website:
www.reusterman.nl
Volg Camping Reusterman ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Camping en omgeving.