CAMPERPLAATS DE GANZEHEUVEL

Genieten van de rust en de natuur in het land van Maas en Waal. Dat kan tijdens een kort of langer verblijf op camperplaats De Ganzeheuvel. De Ganzeheuvel ligt in een natuurlijke omgeving vlabij het natuurreservaat De Meren bij Dreumel.

De camperplaatsen zijn voorzien van alle basisbehoeften die u tijdens het verblijf of op doortocht door het Land van Maas en Waal nodig heeft. Iedere camperplaats heeft toegang tot een stroompunt van 6 ampère. Er zijn diverse tappunten voor drinkwater verspreid over het terrein, zodat vers drinkwater nooit ver weg is. En uiteraard, om aan de moderne eisen van vakantiegangers te voldoen, is er op het gehele terrein WiFi beschikbaar.

U kunt zonder reservering terecht en gebruik maken van de standplaatsen en voorzieningen. Wel wordt u gevraagd om een registratieformulier in te vullen welke bij de ingang van De Ganzeheuvel te vinden zijn. Een formulier
downloaden is ook mogelijk.

De camperplaats is een oase van rust waar u naast pure ontspanning ook de vishengel kunt uitgooien in de Grote Wetering die langs De Ganzeheuvel stroomt. Of geniet van de natuur in natuurreservaat De Meren, een 60 hectare groot natuurgebied midden in de Dreumelse polder met verschillende biotopen, een overblijfsel van een oude Maasarm die in een ver verleden midden door Maas en Waal liep. U kunt er diverse watervogels, vossen en reeën tegenkomen.

Even klaar met de rust en toe aan wat meer activiteit? De Ganzeheuvel is hiervoor een prima uitvalsbasis. Bijvoorbeeld heerlijk de omgeving verkennen op de fiets! Bezoek bijvoorbeeld plaatsen als Dreumel, Maasbommel, Druten, Beneden Leeuwen en dankzij de diverse (fiets) pontjes over beide rivieren zijn ook plaatsen als Varik, Tiel, Dodewaard (Waal), Megen, Oijen en Lith (Maas) zeer makkelijk te bereiken.

Ja, Camperplaats de Ganzeheuvel staat het hele jaar door voor zorgeloos genieten.
U bent altijd welkom!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven en aanvullende informatie.


Contact
Camperplaats de Ganzeheuvel
Zijvond 10
6621 KP Dreumel

Telefoon: 06-51231444 / 06-22770769
E-mail:
info@camperplaatsdeganzeheuvel.nl
Website:
www.camperplaatsdeganzeheuvel.nl
Volg Camperplaats de Ganzeheuvel ook op
Facebook.


Sfeer impressie camperplaats en omgeving.