CAMPING DE WILHOEVE

Op de autovrije Camping De Wildhoeve kampeert u tussen de wilde dieren, aan de rand van Kroondomein Het Loo op de Veluwe. Edelherten, wilde zwijnen, reeën, dassen en vossen leven allemaal in de natuur rondom de camping.

De ruime comfort kampeerplaatsen liggen deels op gras en deels op bosgrond. Het kampeerterrein is speels ingericht. Zo zijn er staanplaatsen op velden van verschillende grootte en plaatsen aan straatjes. Door hoge bomen en begroeiing is er veel schaduw en privacy. Ook kunt u ervoor kiezen een accommodatie te
huren.

Op camping de Wildhoeve wordt aan het sanitair speciale aandacht besteed, zodat uw vakantie nog plezieriger is. Wat dacht u van een massagedouche? Dat kan in één van de 4 sanitaire gebouwen. En mocht één van de gezinsleden mindervalide zijn, ook dan kunt u komen kamperen. Er zijn ruimtes voor minder­valide gasten aanwezig en er is zelfs een speciale kindermiva.

Camping de Wildhoeve is dé perfecte plek om uw kampeervakantie te vieren. Ontspan op de campingstoel voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper terwijl uw -klein- kinderen lekker spelen op het veldje of geniet lekker in het buitenzwembad en bij minder mooi weer in het verwarmde binnenbad. Ook voor de actieve en sportieve vakantiegangers zijn er volop mogelijkheden.

De ligging aan de rand van het Kroondomein, omringd door het wild en de
natuur, nodigt uit tot het maken van wandelingen en fietstochten in het prachtige natuurlandschap van de Veluwe! Of maak een tocht naar een van de gezellige dorpen in de omgeving.

En bij thuiskomst geniet van een lekkere cappuccino met appeltaart of heerlijke lunch op het terras of een hapje eten in de brasserie. De gerechten worden zoveel mogelijk bereid met ingrediënten uit de nabije omgeving.

Een ding is zeker: u zult zich zeker niet vervelen wanneer u verblijft bij Camping de Wildhoeve!
Want op en rondom de camping is namelijk van alles te beleven voor jong en oud.
Daarom van harte welkom.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
tarievenZoeken & Boeken.


Contact
Camping de Wildhoeve
Hanendorperweg 102
8166 JJ Emst

Telefoon: 0578-661324
E-mail: 
info@wildhoeve.nl
Website:
www.wildhoeve.nl
Volg Camping de Wildhoeve ook op
Facebook en Instagram.

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding.