CAMPING DE EIKELAAR

In een landelijk gebied vlakbij de prachtige natuur van de Overasseltse- en Hatertse vennen en op een steenworp afstand van de Maas ligt boerderij camping de Eikelaar.

De camping beschikt over kampeerplaatsen met elektra, water en afvoer en plekken met elektra en water. Ook zijn er een aantal verharde camperplaatsen aanwezig.  De ruime kampeerplaatsen bieden een mooi uitzicht over het landschap met koeien in de wei.

Centraal op de camping ligt een schitterend nieuw sanitair gebouw met vloerverwarming en voorzieningen voor mindervaliden (miva). Er is een gratis warm/koud water voorziening en in  een aparte ruimte staat een wasmachine en droogtrommel, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Onder de overkapping van het gebouw staan enkele zitjes en is de mogelijkheid om een spelletje te spelen.

Tentplaatsen zonder stroom hebben de mogelijkheid tot het gebruik van gezamenlijke vriezer, koelkast, magnetron en oventje (bij de zitgelegenheid onder de overkapping).

Op de camping is een speeltuin ingericht met trampoline en u kunt tafeltennissen. Op het zelfservice terras kunt u terecht voor een lekker kopje
koffie of thee, maar ook voor lekkere verse chocolademelk met slagroom. Een flesje echte verse koemelk uit de melktap (vanaf 1 mei) is een aanrader en tevens liggen er ijsjes in de vriezer (vanaf 1 mei).

De omgeving biedt volop mogelijkheden om de fietsen of wandelen door het mooie vennen gebied. Heerlijk zwemmen kunt u in recreatieplas de “Berendonck” in Wijchen of “Kraaienbergse plassen” in Linden. En houdt u van meer activiteit dan is kanoën, een bootje huren of mountainbiken ook een mogelijkheid.  De Nijmeegse wandel  vierdaagse is een groot evenement in de omgeving. De wandelaars lopen door de dorpen Overasselt, Malden, Groesbeek enz. en ook de fietsvierdaagse is weer terug van weg geweest.

In de blokhut bij de inrit kunt u het vindt u informatie over de camping, de omgeving en de boerderij. Natuurlijk zijn ook de eigenaren u graag behulpzaam met informatie over de diverse mogelijkheden.
Zij heten u graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping de Eikelaar
IJkelaarstraat 6
6611 KN Overasselt

Telefoon: 06-30424006
E-mail:
info@campingdeeikelaar.nl
Website: 
www.campingdeeikelaar.nl
Volg Camping de Eikelaar ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.