DE WELLINGHOEVE GROESSEN

In het buitengebied van het Gelderse Groessen, waar de Nederrijn overgaat in het Pannerdenkanaal en vlakbij het grote Mammoet beeld, vind u De Wellinghoeve.
Of u nu op doorreis bent of omdat u er gewoon een paar dagen lekker tussenuit wilt, bij De Wellinghoeve doet men er alles aan om het u naar de zin te maken.

De gezellige boomgaard is
ingericht met ruime plaatsen voor campers. Er is mooi goed verzorgd sanitair en er is de mogelijkheid om uw cassettetoilet en afvalwater te lozen. Stroomvoorziening (6 ampère) is aanwezig. Ook gratis WiFi is beschikbaar. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

Vanaf de camperplaats kunt u prachtige wandelingen maken langs het water. Als wandelaar maakt u hier kennis met de natuur in dit unieke gebied. U wandelt hier over ongebaande paden waar dieren grazen en de natuur zijn eigen gang gaat.

Ontdek bijvoorbeeld de fraaie buitengebieden van Loo en van Groessen. Wandelen door het rivierenlandschap van de Rijn met fraaie vergezichten, over dijken, langs waaien (kolken), door uiterwaarden, weilanden, de oeverwal en kerkepaden. Laat u verrassen door het bijzondere afwisselende landschap. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Of ontdek met de fiets het gebied tussen Arnhem en de Duitse grens: De Liemers. Omgeven door de rivieren de Rijn, IJssel en Oude IJssel, de heuvels van de Veluwe en die van Montferland, ligt dit stukje onbekende Nederland.

Na een flinke wandeling of fietstocht geniet u op het
terras van een verfrissing of een overheerlijke kop cappuccino, koffie/thee met een lekker stuk huisgemaakte appel- of monchoutaart.

 Graag van harte welkom bij De
Wellinghoeve.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven.


Contact
De Wellinghoeve

Rijnstrangenweg 15
6923 SL Groessen

Telefoon: 0316-342396 / 06-30706539
E-mail:
info@wellinghoeve.nl
Website:
www.wellinghoeve.nl
Volg
 De Wellinghoeve ook op Facebook.