CAMPING DE MEIBEEK RUURLO

Een slingerend zandpad langs een gemoedelijk beekje en plotseling lijkt de hectiek van alle dag heel ver weg. U wordt overvallen door een weldadige rust. Dat overkomt u tijdens een verblijf op Camping De Meibeek in het Gelderse Ruurlo.

De ruim tachtig toeristische kampeerplaatsen zijn meer dan 150 vierkante meter groot en verdeelt over verschillende kleinere veldjes. Alle kampeerplaatsen beschikken over aansluitingen voor water, elektra ( 6 tot 16 ampère ) en riolering (zgn. comfortplaatsen). Ook zijn er een aantal verhuur accommodaties zoals mobile homes, trekkershutten bungalows en compleet ingerichte clamping tenten.

Om de velden goed begaanbaar te houden en de rust en veiligheid voor uw -klein- kinderen te garanderen, is de camping autovrij. Tijdens uw verblijf parkeert u op de verschillende parkeerplaatsen. In het keurige sanitairgebouw vindt u alle faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook zijn er een aantal kampeerplaatsen met privé sanitair.

Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in de gezellige kantine ‘De Pruttelpot’. Hier kan een lekker vers gezet kopje koffie of cappuccino worden genuttigd en ook zijn er elke dag verse broodjes verkrijgbaar. Natuurlijk mogen patat en snacks niet ontbreken op een camping. Deze kunt u eten in ‘De Pruttelpot’, op het gezellige terras of afhalen en opeten bij uw tent of caravan.

Camping De Meibeek is een beleving. U kunt prachtige natuurwandelingen maken, eventueel onder begeleiding van een gids. En de -klein- kinderen vermaken zich uitstekend in het verwarmde zwembad met glijbaan en peuterbad. In de speeltuin zijn een zandbak, speelhuis, trampoline, glijbanen, schommels en wip. Echte dierenliefhebbers genieten volop van de dieren die op het bedrijf rondscharrelen.

En de omgeving? Deze biedt 1001 verrassingen. Op de camping informeert men u graag over de vele mogelijkheden.

Dus bent u op zoek naar weldadige rust en ruimte, een plek waar het thuisgevoel extra wordt versterkt? Kom dan naar Camping De Meibeek.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping de Meibeek
Bekkenwal 2
7261 RG Ruurlo

Telefoon: 0573-491236
E-mail:
info@campingdemeibeek.nl
Website:
https://campingdemeibeek.nl
Volg Camping de Meibeek ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.