DE WELLINGHOEVE GROESSEN

In het buitengebied van het Gelderse Groessen, waar de Nederrijn overgaat in het Pannerdenkanaal en vlakbij het grote Mammoet beeld, vind u De Wellinghoeve.

De Wellinghoeve is een heerlijke plek om tijdens of na een prachtige wandeling/fietstocht door het mooie en rustige Rijnstrangengebied even tot rust te komen. Naast een overheerlijke kop cappuccino, koffie, glas thee of een verfrissend drankje worden er ook heerlijke huisgemaakte appel- en monchoutaart, diverse tosti`s en belegde broodjes geserveerd. En wanneer u wilt kan er een lekker koud glaasje bier worden getapt of een fris wijntje worden geschonken.

Op het buiten terras, met voldoende zitplaatsen, kunt u genieten van de zon, rust en ruimte. En wanneer het weer wat minder is geniet u op het verwarmde binnen terras van uw welverdiende consumptie.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en ook voor personen die minder mobiel zijn is er een mogelijkheid om De Wellinghoeve te bezoeken. Een oplader voor de scootmobiel en een oplaadpunt voor de elektrische fiets zijn aanwezig.

Ook is De Wellinghoeve geschikt voor bijvoorbeeld een vriendentreffen,
een gezellige buurt- of familie bijeenkomst. Uw eigen inbreng is belangrijk. Geef daarom uw wensen door zodat uw bijeenkomst een succes wordt onder de gemoedelijke sfeer die bij de Wellinghoeve hoog in het vaandel staat.

En bent u nu op doorreis of wilt u enkele nachten blijven? Geniet dan op de gezellige goed verzorgde camperplaats van de rust die de mooie omgeving uitstraalt.

Ja, bij De Wellinghoeve
doet men er alles aan om het u naar de zin te maken.
Daarom graag van harte welkom!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de kaart.


Contact
De Wellinghoeve

Rijnstrangenweg 15
6923 SL Groessen

Telefoon: 0316-342396 / 06-30706539
E-mail:
info@wellinghoeve.nl
Website:
www.wellinghoeve.nl
Volg
 De Wellinghoeve ook op Facebook.