HOTEL HOF VAN GELRE
 

Genieten en ontspannen in de omgeving van de Achterhoek doet u in het sfeervolle Hotel Hof van Gelre gelegen in het hart van Lochem.
Het begint al bij aankomst met de bijzondere gastvrije ontvangst door de receptionistes. Na een warm welkom voelt u zich al echt thuis.

Laat u heerlijk verwennen in Restaurant Hof van Gelre tijdens een diner voor twee. Maar evenzo eenvoudig wordt er een gezellige tafel in de serre voor een familiediner gedekt of wordt er een zaal voor een buffet of een diner-dansant gereserveerd. En bij mooi weer…., dan eet u lekker buiten, op één van de (deels) overdekte terrassen! In dit sfeervolle restaurant in Lochem beleeft u dé echte Achterhoekse gastvrijheid.


Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kleine verfrissing of een lekkere bak koffie/thee met iets lekkers daarbij.

En wilt u graag langer blijven? Dat kan.
Het hotel beschikt over 46 kamers comfortabele en compleet ingerichte kamers welke allemaal zijn voorzien van een eigen badkamer.

Voldoende parkeerplaats voor gasten is aanwezig met de mogelijkheid tot het opladen van elektrische auto’s. Huisdieren zijn niet toegestaan m.u.v. de lounge en op het terras.

Het hotel, gelegen in het hart van Lochem, ligt op loopafstand van het prachtige wandelgebied "De Lochemse Berg".
Vanuit het hotel stapt u direct om op de fiets om het bosrijke gebied langs landgoederen, kastelen, maar ook pittoreske dorpjes en boerderijen te verkennen. En wilt u gezellig een dagje shoppen en cultuur snuiven? Dat kan in de mooie Hanzesteden Deventer of Zutphen.

Gasten komen daarom graag terug in het hotel restaurant, omdat alles klopt. De omgeving is prachtig, de service is persoonlijk en het eten is van een hoog culinair niveau!


Aanbieding
Diverse arrangementen voor jong en oud. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact

 

Hotel Hof van Gelre
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem

Telefoon: 057-253 351
E-mail:
info@hofvangelre.nl
Website:
www.hofvangelre.nl
 

Volg Hotel Hof van Gelre ook op Facebook, Twitter en Instagram.