RESTAURANT NO 15 HOOG SOEREN

Restaurant No. 15 Hoog Soeren ligt in het idyllische dorp Hoog Soeren, midden in Kroondomein Het Loo, slechts door een wildrooster gescheiden van edelherten en wilde zwijnen.

In de keuken wordt geprobeerd de balans te vinden tussen spannende, nieuwe gerechten en de klassiekers waar de gasten al jaren voor terug komen, zoals de Chateaubriand Stroganoff.
Gastheerschap, duurzaamheid en dierenwelzijn staan hoog in het vaandel.
Naast veel vegetarische gerechten, wordt biologisch kalfsvlees en scharrelvlees geserveerd en vis met het ASC/MSC keurmerk. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met artisanale streekproducten en verse ingrediënten. Ook is er een uitgebreid patisserie assortiment, pintxos en heerlijke nagerechten.
Daarnaast voert het restaurant een mooie collectie wijnen en speciaal-bieren.
Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekkere bak koffie/thee met een stuk taart.

Bij mooi weer geniet u hiervan in de lounge met bank of in de biertuin en wanneer het koud is in het restaurant bij een knapperend haardvuur.

Wilt u graag wat langer blijven?
Dat kan.
Het karakteristieke en nagenoeg geheel gerenoveerde hotel telt 12 sfeervolle, trendy kamers, welke met liefde zijn ingericht en van alle gemakken voorzien, met uitstekende bedden, mooie badkamers en gratis Wifi.

In het drie straten tellende Hoog Soeren voelt u de serene rust. Hier luistert u liggend in het gras naar de geluiden van de natuur. Uitgerust wandelt u dwars door het Kroondomein naar het Aardhuis om herten, reeën en een eekhoorn te spotten. Of test uw conditie en beklim bij Berg en Bos de honderdachtentwintig treden van de houten toren. Gegarandeerd een goed uitzicht. Nog steeds geen wild gespot, ga dan naar één van de nabijgelegen wildschermen, bijvoorbeeld aan de Pomphulweg. Vooral vroeg in de morgen of tegen de schemering is hier de kans groot dat u oog in oog staat met knorrende keilers (mannelijk wild zwijn), zeugen met frislingen (zwijnenbiggen), dassen, vossen, herten of reeën.

Ilvia, Lea en echtgenoot Jesse heten u van harte welkom.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 

Contact
Boutique Hotel Hoog Soeren
Hoog Soeren 15
7346 AB Hoog Soeren

Telefoon: 055-5191231
E-mail:
info@hotelhoogsoeren.nl
Website:
restaurant15.nl/-hotel-hoog-soeren/

Volg Restaurant No. 15 & Boutique Hotel Hoog Soeren ook op Facebook.