BOUTIQUE HOTEL HOOG SOEREN

Boutique
Hotel Hoog Soeren ligt in het idyllische dorp Hoog Soeren, midden in Kroondomein Het Loo, slechts door een wildrooster gescheiden van edelherten en wilde zwijnen.

Het karakteristieke en nagenoeg geheel gerenoveerde hotel telt
12 sfeervolle, trendy kamers, welke met liefde zijn ingericht en van alle gemakken voorzien, met uitstekende bedden, mooie badkamers en gratis Wifi.
Een suite met openslaande deuren waar u wordt gewekt door de blauwe koekoek of bonte specht. Het gezang van lijsters en leeuweriken, dat is de bonus van een kamer middenin het bos. Een bruidssuite met dakterras, romantisch dineren in een retro caravan of konijnen aaien: het zijn de ludieke extra’s bij Hotel Hoog Soeren.

Na een goede nachtrust begint u de dag met een ontbijt aan tafel geserveerd op een
 op etagère.

In het
restaurant van het familiehotel, Restaurant N°15, kunt u niet alleen goed ontbijten maar ook lekker en verantwoord lunchen en dineren.
Bij mooi weer kunt u ontbijten, lunchen en dineren in de lounge met bank en de biertuin.

In het drie straten tellende Hoog Soeren voelt u de serene rust. Hier luistert u liggend in het gras naar de geluiden van de natuur. Uitgerust wandelt u dwars door het Kroondomein naar het Aardhuis om herten, reeën en een eekhoorn te spotten. Of test uw conditie en beklim bij Berg en Bos de honderdachtentwintig treden van de houten toren. Gegarandeerd een goed uitzicht. Nog steeds geen wild gespot, ga dan naar één van de nabijgelegen wildschermen, bijvoorbeeld aan de Pomphulweg. Vooral vroeg in de morgen of tegen de schemering is hier de kans groot dat u oog in oog staat met knorrende keilers (mannelijk wild zwijn), zeugen met frislingen (zwijnenbiggen), dassen, vossen, herten of reeën.

Ilvia, Lea en echtgenoot Jesse heten u van harte welkom voor een paar dagen rust en natuur op de Veluwe.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 

Contact
Boutique Hotel Hoog Soeren
Hoog Soeren 15
7346 AB Hoog Soeren

Telefoon: 055-5191231
E-mail:
info@hotelhoogsoeren.nl
Website:
restaurant15.nl/-hotel-hoog-soeren/
 

Volg Boutique Hotel Hoog Soeren & Restaurant No. 15 ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel & Restaurant.