LANDHOTEL “DE GREUNE WEIDE”

 

Landhotel “De Greune Weide” is een verrassend en veelzijdig hotel, in een omgeving waar rust en natuur elkaar ontmoeten, gelegen midden in de natuur van één van de mooiste stukjes van Gelderland, de Achterhoek, in de plaats Eibergen.

De hotelkamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht. Alle rookvrije kamers zijn voorzien van een eigen bad of douche, toilet, telefoon, radio en kleurentelevisie. De hotelkamers liggen op de eerste en tweede verdieping en zijn tot de eerste verdieping per lift bereikbaar. Tegen een kleine meerprijs zijn huisdieren toegestaan. Gratis WiFi en parkeerplaats zijn aanwezig.

De keuken van “De Greune Weide” staat uitstekend bekend. Het à la carte restaurant is gesitueerd in de serre -'Bernagie' genaamd-, met uitzicht op het terras en de landelijke omgeving. Hier kunt u 's morgens genieten van een uitgebreid ontbijt en later op de dag van een goede lunch en/of diner. Genieten van heerlijke -seizoen- gerechten maar ook van koffie met gebak, een goed glas wijn of een high tea. In de lounge van het hotel kunt u rustig een boekje of een krantje lezen aan de ouderwetse leestafel.

 

De omgeving van Landhotel “De Greune Weide” biedt u vele mogelijkheden. Vlakbij zijn de Twentse en Duitse grens en het Zwillbrocker Venn waar met succes flamingo’s broeden maar ook is er een grote verscheidenheid aan wandel- en fietsroutes, de mogelijkheid tot kanovaren op het riviertje de Berkel en natuurlijk het cultuurhistorisch verleden, zoals vestingstadje Groenlo (bekend van de Grolsch), boekenstad Bredevoort, de koren- en watermolens, herenboerderijen, diverse musea en andere bezienswaardigheden.
 
Verwen u zelf en kom naar Landhotel “De Greune Weide”. Zeker de moeite waard voor een bezoekje. Onze gastvrijheid en vakmanschap zullen u prettig verrassen. Wij verwelkomen u graag!


Team de Greune Weide,

Martin en Gea Huurneman


Aanbieding
Een
gratis knooppunten route voor op de fiets en bij uw terugkomst kunt u gratis een uur gebruik maken van een vol spectrum infrarood UV sauna.


Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Landhotel & Restaurant “De Greune Weide”
Lutterweg 1
7152 CC Eibergen 

Telefoon: 0545-471692
Fax 0545-477415
E-mail:
info@degreuneweide.nl
Website: www.degreuneweide.nl
Volg Landhotel & Restaurant “De Greune Weide” ook op Facebook en Twitter.


Zie hieronder voor een sfeer impressie.