NOL IN ’T BOSCH HOTEL RESTAURANT WAGENINGEN


In een rustige omgeving, in een van de mooiste bosgebieden van Nederland, ligt Nol in ’t Bosch 
Hotel Restaurant. Overnachten bij Nol in ’t Bosch betekent dan ook ontspannen in een rustige en familiaire sfeer in welke kamer u ook verblijft.


U heeft de keuze uit verschillende kamers variërend van een standaard eenpersoonskamer, een luxe tweepersoonskamer tot een familiekamer voor vier personen. De goed onderhouden, rookvrije, kamers zijn mooi ingericht en hebben een eigen badkamer, bureau, flatscreen TV en gratis WiFi. De meeste kamers beschikken over een eigen terras of balkon.

's Ochtends kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en ook honden zijn van harte welkom in het hotel.

Het
restaurant serveert een uitgebreid à-la-cartemenu met diverse gerechten en bij mooi weer kunt u buiten op het terras in de tuin een boek lezen of genieten van een verfrissing. ‘s Avonds ontspant u met een drankje in de bar/lounge.

Recht tegenover het hotel, aan de rand van de uitgestrekte omringende bossen, ligt een prachtige Jeu de Boules baan en de tennisbaan bevindt zich in de achtertuin. U kunt hier de gehele dag vertoeven, mede omdat
het heerlijk in de schaduw ligt en met een paar stappen zit u op het terras voor een heerlijke versnapering.

Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten. Vanaf het hotel starten de mooiste wandelroutes en met de auto rijdt u binnen 20 minuten naar een dierentuin, musea en het nationale park Hoge Veluwe.
En wilt u de omgeving per fiets verkennen? Standaard fietsen en E-bikes zijn te huur bij het hotel.

Nol in 't Bosch ligt vlak bij een treinstation en is dé perfecte accommodatie, in luxueuze stijl, voor uw verblijf om de Veluwe en de Gelderse Vallei te ontdekken. Daarom graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele arrangementen.


Contact
Nol in 't Bosch Hotel Restaurant
Hartenseweg 60
6704 PA Wageningen

Telefoon: 0317-319101
E-mail:
info@nolintbosch.nl
Website:
www.nolintbosch.nl
Volg Nol in ’t Bosch Hotel Restaurant ook op
Twitter en Facebook.


Sfeer impressie hotel.