BOUTTIQUE HOTEL ELBURG

Midden in het historische centrum van de oude Hanzestad Elburg vindt u in een prachtig rijksmonumentaal pand uit 1765 het knusse Boutique Hotel Elburg waar u een gastvrij onthaal en persoonlijke aandacht wachten.

De origineel ingerichte kamers van het boutique hotel zijn voorzien van comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche/bad, toilet en gratis toiletartikelen, een flatscreen-tv met kabelzenders, een bureau en gratis WiFi. In de bruidssuite met whirlpool wacht u een ontvangst met bubbels en ontbijt op bed.

's Ochtends wordt er een vers continentaal ontbijtbuffet geserveerd. In de loungeruimte met Chesterfield-banken kunt u heerlijk ontspannen. Zomers is er een sfeervol en gezellig terras.
Er is een afsluitbare motor-/fietsgarage met een gratis oplaadpunt voor E-bikes. Naast het hotel is een parkeerplaats voor mindervaliden.

Door de indrukwekkende sfeer en beleving van het nagebouwde handelsschip gaat u een stapje terug in de tijd van Elburg als Hanzestad. De chef en zijn crew staan klaar om een ieder te verwennen met een goed glas genever, wijn, bier en de daarbij horende ”Happen van de Plank, BIO Frieten, Wat de POT schaft of andere lekkernijen”. Laat u verrassen door wat er uit de kombuis komt.

De voormalige Hanzestad, waar heden en verleden hand in hand gaan, is één van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes. Met bijna driehonderd rijksmonumenten lijkt het soms wel of de tijd heeft stilgestaan en of Elburg nog steeds de vissersplaats is aan de Zuiderzee. Gezien de centrale ligging zijn veel bezienswaardigheden en attracties goed bereikbaar. Wanneer u wilt kunt u een fiets  huren bij het hotel.

Met gepaste trots heten Leoni, Steffan en hun team u van Harte Welkom in Boutique Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij!

Aanbieding

Klik op onderstaande button voor de actuele arrangementen.

 


Contact
Hotel Elburg
Smedestraat 5-7
8081 EG Elburg

Telefoon: 0525–683877
E-mail:
info@hotelelburg.nl
Website: https://hotelelburg.nl
Volg Hotel Elburg ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.