FRUITPARK HOTEL & SPA

Schilderachtig gelegen aan de rand van de Betuwe, grenzend aan het land van Maas en Waal, tussen de bloesem- en fruitbomen ligt het ecologisch, duurzaam en zelfvoorzienende viersterren hotel Fruitpark & Spa.

De oogverblindend mooie hotelkamers zijn comfortabel en huiselijke ingericht. De grootte varieert van 32 vierkante meter voor twee personen tot 46 vierkante meter voor suites en gezinskamers. Door afwisselend een dakterras, Frans balkon of ‘gewoon’ terras, en het gebruik van diverse accessoires zijn er verschillende kamers gecreëerd. Ook is een mindervalide kamer beschikbaar, geschikt voor rolstoelgebruikers.

In het  restaurantgedeelte kunt u sfeervol ontbijten, lunchen of dineren m
aar het lekkerste zit u met mooi weer op het zonnige terras. Hier worden de meest smakelijke gerechten, lunches en high-tea’s  geserveerd waarin natuurlijk de allerbeste streekproducten zijn verwerkt. De Betuwe op zijn heerlijkst!

In de lobby en bar kunt u ’s avonds genieten van een hapje en drankje.

Het hotel beschikt ook over wellnessvoorzieningen zoals een kleinschalig
verwarmd zwembad,
een -infrarood- sauna en een Turks stoombad. Tevens is er een fitnessruimte en een lekkere loungeset op de zonneweide. Uiteraard hebben gasten toegang tot het 
Fruitpark.

De schilderachtige omgeving nodigt uit voor de mooiste wandel- en fietstochten. Struin langs de rivieren of maak de overtocht naar het Land van Maas en Waal. De vele dijken voeren u langs diverse kleine buurtschappen en sprookjesachtige locaties . Bezoek een van de vele musea of dierentuinen in de nabije omgeving. De Betuwe op zijn mooist!

Voel u thuis in de Betuwe. Het team van Nationaal Fruitpark, Hotel & Spa te Ochten verwelkomt u graag!

Aanbieding
Gasten van het hotel mogen gratis gebruik maken van de wellness voorzieningen en hebben gratis toegang tot het fruitpark. 
Klik op onderstaande button voor beschikbaarheid, boeking en eventuele
arrangementen
.


Contact
Fruitpark Hotel & Spa
Bonegraafseweg 59
4051 CG Ochten

Telefoon: 0344-607785
E-mail:
info@fruitpark.nl
Website:
www.fruitparkhotel.nl
Volg
Fruitpark Hotel & Spa ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Hotel.