DE GOUDEN KARPER

In het mooie Achterhoekse dorp Hummelo vindt u in een 19e eeuws rijksmonumentaal pand De Gouden Karper.

Het  3-sterren hotel beschikt over 12 comfortabele hotelkamers. Deze zijn verdeeld over de eerste etage van het hoofdgebouw en de dependance, dat uitzicht heeft over de bossen en landerijen. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche/bad. Speciaal voor gezinnen zijn de 2 familie kamers in het hoofdgebouw. In deze kamers kunnen extra bedden bijgeplaatst worden. Gratis WiFi is aanwezig.

’s Morgens wordt in het café/restaurant een ontbijt geserveerd en ’s middags en ’s avonds kunt u hier heerlijk lunchen en dineren. Bij mooi weer is het goed toeven op de veranda of op het terras onder de eeuwenoude kastanjebomen. En wilt u nog even lekker nagenieten van de dag?
In het gezellige Achterhoekse café voelt u zich direct op uw gemak. De sfeer leent zich direct voor een praatje, zodat u voor u het weet nieuwe kennissen hebt gemaakt.

Geniet van uitgestrekte landschappen, maar ook van bosrijke gebieden.
In de directe omgeving van de Gouden Karper kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn schitterende routes waarvan een aantal al zijn geselecteerd. Enkele wandelroutes vindt u aangegeven op een groot bord op de parkeerplaats. U kunt zelfs de Achterhoek met paard en wagen ontdekken bij De Klevenhorst.
Het Achterhoekse platteland herbergt tientallen kastelen, landgoederen en verrassende musea. Ook is de Achterhoek uitermate geschikt om een dagje te golfen. De golfbanen van De Keppelse Golfclub in Hoog Keppel en die van 't Zelle in Hengelo staan goed aangeschreven.
Op
een steenworp afstand ligt Doetinchem, een historische stad, met uitgebreide winkel- en uitgaansmogelijkheden. Ook de oude Hanzesteden Doesburg en Zutphen liggen vlakbij.

Genieten van de prachtige Achterhoek doet u bij de Gouden Karper in Hummelo. De arrangementen bieden interessante combinaties van een verblijf met culinaire of cultuurhistorische belevenissen!

Aanbieding
Diverse
arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
De Gouden Karper
Dorpsstraat 9
6999 AA Hummelo

Telefoon: 0314-381214
Fax: 0314-382238
E-mail: 
welkom@degoudenkarperhummelo.nl
Website:
www.degoudenkarperhummelo.nl/
Volg De Gouden Karper ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.