DE GOUDEN KARPER

In het mooie Achterhoekse dorp Hummelo vindt u in een 19e eeuws rijksmonumentaal pand De Gouden Karper.

De keuken van De Gouden Karper is klassiek. Gerechten worden op traditionele wijze bereid en zijn telkens aan het seizoen aangepast. Het restaurant is nationaal beroemd vanwege de wildgerechten die van half oktober tot eind december op de kaart staan. ‘Wild eten in de Achterhoek’ is een begrip voor de culinaire lekkerbek. Maar ook in andere tijden van het jaar is het hier genieten: denk maar aan asperges in het voorjaar en het hele jaar door tal van vis- en vleesspecialiteiten.
De aankleding van het restaurant is geïnspireerd op de Achterhoekse omgeving. Schilderijen, oud-Hollandse kasten en wild-ornamenten zorgen voor een aangename sfeer. De bediening is vriendelijk en vertrouwd.
Bij mooi weer is het goed toeven op de veranda of op het terras onder de eeuwenoude kastanjebomen.

Genieten van de prachtige Achterhoek, proeven van de heerlijke keuken en niet naar huis hoeven rijden!
Het 3-sterren hotel beschikt over 12 comfortabele hotelkamers waar ook gezinnen/families welkom zijn. Deze nodigen zeker uit voor een langer verblijf om te genieten van uitgestrekte landschappen en van de bosrijke gebieden welke de Achterhoek rijk is.

In de directe omgeving van de Gouden Karper kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn schitterende routes waarvan een aantal al zijn geselecteerd. Enkele wandelroutes vindt u aangegeven op een groot bord op de parkeerplaats. U kunt zelfs de Achterhoek met paard en wagen ontdekken bij De Klevenhorst.
Het Achterhoekse platteland herbergt tientallen kastelen, landgoederen en verrassende musea. Ook is de Achterhoek uitermate geschikt om een dagje te golfen. De golfbanen van De Keppelse Golfclub in Hoog Keppel en die van 't Zelle in Hengelo staan goed aangeschreven.
Op
een steenworp afstand ligt Doetinchem, een historische stad, met uitgebreide winkel- en uitgaansmogelijkheden. Ook de oude Hanzesteden Doesburg en Zutphen liggen vlakbij.

Genieten van de prachtige Achterhoek doet u bij de Gouden Karper in Hummelo. De arrangementen bieden interessante combinaties van een verblijf met culinaire of cultuurhistorische belevenissen!

Aanbieding
Diverse
arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
De Gouden Karper
Dorpsstraat 9
6999 AA Hummelo

Telefoon: 0314-381214
Fax: 0314-382238
E-mail: 
welkom@degoudenkarperhummelo.nl
Website:
www.degoudenkarperhummelo.nl/
Volg De Gouden Karper ook op
Facebook en Twitter.