IJSBOERDERIJ ’T DOMMERHOLT

Gelegen aan de rivier de Berkel ligt het Achterhoekse stadje Borculo. Aan de rand van het stadje vindt u IJsboerderij ’t Dommerholt.

In de ijsboerderij wordt op geheel ambachtelijke wijze heerlijk boeren -room- ijs geproduceerd, gemaakt van verse melk uit het eigen melkveebedrijf.
Ook wordt er Jumble-softijs met verschillende smaken geproduceerd op dezelfde basis als van het schepijs. En dat proeft u, een heerlijke volle, romige smaak!
Daarnaast wordt er sorbetijs geproduceerd (op basis van water en vers fruit) en yoghurtijs (op basis van
échte boerenyoghurt en vers fruit). Tevens is er suikervrij-, lactosevrij- en glutenvrij ijs.

Van al dit lekkers kunt u genieten in de ruime ijssalon en op het terras. Er is keuze uit heel veel smaken. En natuurlijk bent u hier ook welkom voor
een lekkere bak koffie/thee met een gebakje erbij of wat dacht u van een beker warme chocomel met een heerlijke warme Luikse Wafel? Ook bent u van harte welkom voor een koel biertje, een wijntje of andere verfrissing.

Voor de -klein- kinderen is er bij het terras een goed onderhouden speeltuin en voor de volwassenen een mega dambord, een wedstrijdformaat tafeltennistafel en een echte Jeu de Boules baan waarop wedstrijden kunnen worden gespeeld.

En heeft u wat te vieren? Ook dan kunt u goed terecht bij de ijsboerderij want de ijssalon is uitermate geschikt voor een feestje of partij.

In de ijssalon kunt u ook terecht voor streekproducten, zowel -geschenk- pakketten met streekproducten als ook losse producten. En
échte boerenzuivel zoals volle yoghurt, aardbeiyoghurt, vanilleyoghurt en vanillevla, gemaakt van de melk van eigen koeien is hier ook verkrijgbaar.

Kortom, IJsboerderij ’t Dommerholt biedt veel. Als stopplaats voor een verfrissing, voor een dagje uit (Borculo biedt veel) of zelfs voor een wat langer verblijf op de
camperplaats.

Erna en Wilbert Evenhuis heten u graag van harte welkom!.

Aanbieding
Klik voor het zeer
uitgebreide assortiment op onderstaande button.


Contact
IJsboerderij ’t Dommerholt
Hambroekweg 6
7271 NA Borculo

Telefoon: 06-21455807 / 06-13556937
E-mail:
info@ijsboerderijdommerholt.nl
Website:
 www.ijsboerderijdommerholt.nl
Volg IJsboerderij ’t Dommerholt ook op
Facebook, Twitter en Instagram.