NOL IN ‘T BOSCH HOTEL RESTAURANT WAGENINGEN

In een rustige omgeving, in een van de mooiste bosgebieden van Nederland, ligt Nol in ’t Bosch Hotel Restaurant.

Op de Veluwe houdt men van lekker eten en drinken. Als u na een dag wandelen in de bossen of een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden in de omgeving hongerig bent, kunt u aanschuiven in het intieme en sfeervolle à la carte restaurant.

In het restaurant worden culinaire dinergerechten geserveerd, maar ook voor een kopje koffie/thee of een smakelijke lunch bent u van harte welkom.

In het cafégedeelte van het restaurant, of in de zomermaanden op het zonnige buitenterras, is het heerlijk toeven. Het terras biedt uitzicht over de bosrijke grond van het hotel, waar met regelmaat eekhoorns en andere dieren te zien zijn.

Het restaurant van Nol in ’t Bosch biedt plaats voor hotelgasten, maar ook gasten die speciaal voor een diner willen komen zijn van harte welkom. Voor grote groepen is een -groeps- restaurant beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor een langer verblijf zijn er mooie, goed onderhouden, hotelkamers beschikbaar variërend van een standaard eenpersoonskamer, een luxe tweepersoonskamer tot een familiekamer voor vier personen. Overnachten bij Nol in ’t Bosch betekent ontspannen in een rustige en familiaire sfeer in welke kamer u ook verblijft.

Graag van harte welkom!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de actuele menukaart.


Contact
Nol in 't Bosch Hotel Restaurant
Hartenseweg 60
6704 PA Wageningen

Telefoon: 0317-319101
E-mail:
info@nolintbosch.nl
Website:
www.nolintbosch.nl
Volg Nol in ’t Bosch Hotel Restaurant ook op
Twitter en Facebook.