VAKANTIEPARK HET LIERDERHOLT

Bent u op zoek naar een camping op de Veluwe dicht bij de natuur? Dan bent u bij Vakantiepark Het Lierderholt aan het juiste adres. Het park heeft voor elke vakantieganger alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen kort of lang verblijf. Verschillende
kampeer mogelijkheden, verharde camperplaatsen en diverse chalets.

Het park heeft prachtige chalets (5 en 6 persoons) met veel privacy gelegen op een rustig gedeelte van het park. U voelt zich én bent dan ook echt midden op de mooie Veluwe!  En stelt u zich eens voor: de zon gaat onder en u stapt even heerlijk in de sauna, dat is pas echt ontspannen... De wellness chalets (4 persoons) hebben een ruime ligging volop in het groen en zijn zo gesitueerd dat u optimale privacy heeft.

Ook zijn er een aantal cottages (4 persoons) met of zonder bad. De knusse boslodges (4 en 6 persoons) en luxe boslodges (6 persoons) zijn allemaal sfeervol aangelegd, waardoor u zich echt midden in het bos waant...

Tevens zijn op Het Lierderholt zijn een aantal comfortabele hotelkamers gesitueerd. De kamers zijn allemaal gelijkvloers en beschikken over een eigen terrasje. Voor groepen/families is er een compleet ingericht groepshuis beschikbaar voor maximaal 16 personen.

Gratis WiFi is beschikbaar, daarbij opgemerkt dat het signaal gezien de
ligging niet altijd optimaal is.

Wanneer u geen zin heeft om zelf te koken biedt het park u verschillende
horeca mogelijkheden. En ook op sportief gebied komen jong en oud niets te kort.

De
omgeving van het park biedt veel mogelijkheden. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen, een van de vele attracties bezoeken of lekker een dagje naar een van de omliggende steden gaan om te shoppen of om cultuur te snuiven.

Ja, bij Vakantiepark Het Lierderholt is alles aanwezig voor een geslaagde Veluwe vakantie. Daarom graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Vakantiepark Het Lierderholt
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen

Telefoon: 055-5061458
E-mail:
info@lierderholt.nl
Website:
www.lierderholt.nl
Volg Vakantiepark Het Lierderholt ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie accommodaties.