BUNGALOWPARK HOOGWOLDE

Houdt u van een actieve vakantie of juist van heerlijk ontspannen? Wilt u fietsen langs het Veluwemeer, zwemmen in de Zandenplas of het gras tussen uw tenen voelen? Op Bungalowpark Hoogwolde bepaalt u lekker zelf wat u doet en wanneer u dat doet. Maak midden in de natuur uw eigen plannen en geniet van alles wat de omgeving u te bieden heeft.

Op Bungalowpark Hoogwolde in Nunspeet vindt u luxe bungalows, in een oase van rust, op ruime bospercelen tot wel 1.500
m². Of u nu alleen komt, met z’n tweeën of met het hele gezin: de vier verschillende soorten bungalows bieden voor elk wat wils en hebben en totaaloppervlak van maximaal 100 m².

Elk vakantiehuisje is uniek, maar voorzien van een open keuken, badkamer met douche/bad/toilet en woonkamer met tv. De meeste bungalows hebben bovendien WiFi.

Bungalowpark Hoogwolde bevindt zich midden in het bos en op maar 5 minuten verwijderd van het bruisende centrum van Nunspeet met veel eetgelegenheden waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. Een frietje pakken of genieten van een lekkere pannenkoek kan natuurlijk ook.

Een vakantie op de Veluwe biedt mogelijkheden genoeg voor jong en oud. Wandelen, fietsen, kunst, cultuur, watersporten of winkelen? Vanaf Bungalowpark Hoogwolde bent u binnen de kortste keren waar u naartoe wilt.

U kunt niet op de Veluwe geweest zijn zonder een edelhert of zwijn te hebben gezien. Hoewel ze zich overdag weinig laten zien, bestaat er toch een kans dat u zomaar oog in oog met ze komt te staan. De schuwe dieren komen soms ongemerkt dicht in de buurt van de bewoonde wereld. En thuisblijvers kunnen vanuit hun luie stoel genieten van de eekhoorntjes die zich ’s morgens vroeg en ’s avonds laten zien.
Geniet op een late zomeravond van de roep van de specht of ga in het najaar met de boswachter op zoek naar brullende herten. In het hartje van de Veluwe is alles mogelijk!
Kortom, er is genoeg te beleven.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de meest actuele tarieven en
eventuele arrangementen.


Contact
Bungalowpark Hoogwolde
Ericaweg 9
8072 PV Nunspeet

Telefoon: 0341-252369
E-mail:
info@hoogwolde.nl
Website:
https://www.hoogwolde.nl
Volg Bungalowpark Hoogwolde ook op
Facebook.


Sfeer impressie Bungalowpark.