FAMILIEHUIS NUNSPEET

Zoals de naam al doet vermoeden ligt vakantiepark Familiehuis Nunspeet in Nunspeet, niet alleen direct aan het Veluwemeer maar ook het bos, de heide en zandverstuivingen liggen op zeer korte afstand van het park. U kunt bij dit vakantiepark dus alle kanten op!

In het park ervaart u een ideale vakantie in een van de goed onderhouden, luxe vakantiehuizen. De chalets, Lodge’s of deluxe accommodaties zijn knus, ruim ingericht en beschikken over 2 of 3 slaapkamers met ruim terras. De Duinvilla of Watervilla, zijn geschikt voor 6 personen en hebben een prachtig interieur, terras, airco en een aparte wc. De luxe Notariswoningen voor 6 of 8 personen stralen een authentiek gevoel uit, zonder af te doen aan het comfort. Ook zijn er Wellnessvilla’s en een
groepsaccommodatie. Alle accommodaties zijn geschikt voor een kort of langer verblijf.

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is het gehele jaar geopend. Dat betekent dat u dus altijd van harte welkom bent, ongeacht het jaargetijde, lente, zomer, herfst of winter.
In de lente kunt u genieten van de uitlopende natuur en de vele vogels op
het water.
De zomer vraagt om een duik in het water, een dagtocht met een motorbootjes, met de kano of supboard het water op. Ook kunt u kunt u in de omgeving heerlijk fietsen. Er zijn routes beschikbaar in diverse lengtes die direct vanaf het park beginnen. Fietsen door het buitengebied, door het bos of over de hei? De keuze is aan u.
In de herfst is het prachtig wandelen door de gekleurde bossen.
En de winter? Ook dan is het goed toeven in het park. Geniet van de witte wereld als het gesneeuwd heeft en bij voldoende vorst schaatst u direct vanaf het park zo het Veluwemeer op.

“voor meer informatie of inspiratie kijk op visitveluwe.nl”


Het vakantiepark is geschikt en aantrekkelijk voor alle leeftijden, die van rust, watersport en natuur houden. Naast de vele genoemde mogelijkheden beschikt het park over een kinderspeelplaats met airtrampoline, tafeltennistafel, Jeu de Boulesbaan en een beachvolleybalveld. In diverse schoolvakanties zorgt een animatieteam voor de nodige activiteiten voor de kinderen, maar ook de jongeren worden niet vergeten. En voor het hele gezin is er tijdens de avonden van alles te beleven, van volleybaltoernooi tot fietspuzzeltocht en van spelavond tot wildspeurtocht.

Familiehuis Nunspeet is het thuisgevoel op vakantie.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse
arrangementen.


Contact
Vakantiepark Familiehuis Nunspeet
Randmeerweg 14
8071 SH Nunspeet

Telefoon: 0341-250851
E-mail:
receptie@familiehuisnunspeet.nl
Website: www.familiehuisnunspeet.nl
Volg Vakantiepark Familiehuis Nunspeet ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie park.