PARKCAMPING DE GRAAFSCHAP

De camping ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen, landelijk gelegen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst, één groot, groen wandel- en fietsgebied. Een aanrader voor de echte rustzoeker en natuurgenieter!

Er zijn verschillende
kampeerplaatsen variërend van basisplaatsen tot comfort riant plaatsen met privé sanitair welke geschikt zijn mindervaliden en gebruikers van een rollator. Ook zijn er een aantal prachtige -semi- verharde camper comfortplaatsen voorzien van elektra (10-16 ampère).

Voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft zijn er een aantal mooie en originele verhuur accommodaties beschikbaar.

Bijvoorbeeld voor wie op doorreis is in de Achterhoek, staan er twee eenvoudig ingerichte trekkershutten. Elke hut heeft vier slaapplaatsen (twee stapelbedden). Gebruik van douche en warm water is gratis. Ook staan er enkele eenvoudig ingerichte originele Finse Kota’s, gebaseerd op de traditionele hutten van de bewoners van Noordelijk Finland.

Uniek overnachten doet u in een leuk slaapvat, geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Koken kan buiten onder de overkapping. Hier staat ook een koelkast voor gezamenlijk gebruik. Het slaapvat beschikt over één twee persoonsbed en twee slaapbanken voor kinderen.

Om het helemaal compleet te maken zijn er ook nog enkele Podge’s beschikbaar. Deze zijn geschikt voor 2 personen ( 2 keer een één persoonsbed). Ook hier kunt u eventueel buiten koken onder de overkapping en is een koelkast voor gezamenlijk gebruik aanwezig.

De -klein- kinderen kunnen zich uitstekend vermaken bij de speelboot. Verder zijn er verschillende
faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De Loenhorsterweg is een zeer rustige weg die alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer waardoor rust wordt gewaarborgd en dankzij het eigen natuurbeheersplan worden er al jaren maar liefst ruim 30 soorten vogels op de camping waargenomen. Ook zijn er weer eekhoorntjes gespot en wanneer u tegen het einde van de middag vanaf de camping het bos in loopt hoeft u niet verbaasd te zijn om het pad te kruisen met een ree.

In de nabijgelegen omgeving zijn er tal van prachtige kastelen te bewonderen. En heeft u zin in een culinaire fietservaring? Wellicht is het happen en trappen arrangement iets voor u welke start bij restaurant de Gouden Karper.

En voor wie van echte Achterhoekse gezelligheid houdt is een bezoek aan de nabij gelegen winkelstad Doetinchem zeker een aanrader, vooral op de marktdagen dinsdag en zaterdag of lekker op één van de vele terrasjes in de binnenstad genieten van de gemoedelijke sfeer.

Een verblijf op Parkcamping De Graafschap is genieten van rust, natuur en Achterhoekse gezelligheid. Graag van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en
arrangementen.


Contact
Parkcamping De Graafschap
Loenhorsterweg 7c
6999 DT Hummelo

Telefoon: 0314-343752
E-mail:
 info@camping-degraafschap.nl
Website:
  www.camping-degraafschap.nl
Volg Parkcamping De Graafschap ook op
 Facebook.


Sfeer impressie camping.