PARK BERKENRHODE

Verscholen in de bossen van de Hoge Veluwe ligt Park Berkenrhode. Een park waar u rust, ruimte en natuur ervaart tijdens uw verblijf.

De luxe vakantiehuizen op het park zijn geschikt van 2 tot wel 20 personen. Het ontbreekt het u aan niets. Vanuit uw woon- en eetkamer kijkt u uit over de schitterende natuur. U bereidt heerlijke gerechten in de compleet ingerichte keuken, geniet van het zonnetje in uw -omheinde- tuin en rust uit op de comfortabele bedden. Op het park staan ook een aantal duurzame woningen. De aanwezige wellness faciliteiten zijn optioneel!

Park Berkenrhode is 
huisdiervriendelijk, dus u kunt uw trouwe viervoeter meenemen.

Het park kent uitgebreide faciliteiten zodat jong en oud zich niet hoeven te vervelen. Er zijn twee speeltuinen en er is een verwarmd buitenzwembad 
(seizoen gebonden geopend). Het water heeft altijd een aangename temperatuur zelfs in het najaar. En voor de allerkleinsten is er een kinderbad.

Laat u verwennen in het Le Grand Café van Park Berkenrhode. De haard brand en het terras is verwarmd tijdens frisse avonden. Op het menu staat voor elk wat wils. De chef maakt zo veel mogelijk gebruik van
streekproducten. Of geniet van
een lekkere BBQ op het terras van uw vakantiewoning. En wilt u een snelle hap? De Cafetaria van Park Berkenrhode heeft een breed assortiment snacks.

Voor elektrische auto’s zijn er 2 laadpalen met 4 laadpunten en ook voor E-bikes zijn oplaadmogelijkheden aanwezig. Op het park kunt u tevens gebruik maken van de wasserette.

Stap op de fiets en ontdek de prachtige omgeving van Park Berkenrhode. Huur uw fiets (E-bike, mountainbike, kinderfiets) via de receptie.
Bij  de receptie, welke dagelijks geopend is, beantwoord het behulpzame team graag uw vragen over de vele mogelijkheden en zijn ook in voor een gezellig praatje. Een kopje koffie staat altijd klaar.

U bent van harte welkom op Park Berkenrhode!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor
acties, arrangementen, beschikbaarheid en boekingen.


Contact
Park Berkenrhode
Roekelseweg 44-48
6733 BP Wekerom

Telefoon: 0318-591587
E-mail: 
info@berkenrhode.nl
Website:
www.berkenrhode.nl
Volg
Park Berkenrhode ook op Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie park.