CAMPING SEVINK MOLEN

In Winterswijk, direct aan de oever van het prachtige recreatiegebied
’t Hilgelo, ligt Camping Sevink Molen.

De camping biedt volop mogelijkheden. Veldjes met rust of gezellige familieveldje met een speeltuintje. Of wilt u wat meer luxe bijvoorbeeld privé sanitair.
Ook kunt u kiezen voor een compleet ingerichte safaritent (lodgetent). Een leuke combinatie van kamperen met het comfort en luxe van thuis. Voor campers zijn er verharde camperplaatsen en natuurlijk zijn ook campers op doorreis welkom.

Ziet u zichzelf al zitten? Lekker met een drankje op het terras van het strandpaviljoen, terwijl de -klein- kinderen zich eindeloos vermaken bij het water of in de speeltuin?
De recreatieplas, ’t Hilgelo, is dé plek voor jong en oud om heerlijk te gaan zwemmen, roeien, surfen, vissen of waterfietsen.

Midden op het park in Winterswijk vind u een stukje historie: De ‘Sevink Mölle’. Een prachtig rijksmonument uit 1866 waar de molenaars wekelijks
nog meel voor overheerlijke pannenkoeken malen. Ook verzorgen zij dan graag een rondleiding en vertellen alles over de rijke historie.
Het pannenkoekenrestaurant op het park heeft ongeveer 100 soorten op het menu staan, maar als u zin hebt in iets anders, is de Bourgondische grill ook een optie.

Ontdek 't Hilgelomeer in Winterwijk, elk seizoen bijzonder!
Echte natuur- en recreatieliefhebbers komen volop ook aan hun trekken aan het ‘t Hilgelomeer in Winterswijk. Niet alleen omdat het meer een unieke flora en fauna kent, maar ook omdat het ligt in een omgeving waar prachtige boerderijen staan in het kenmerkende Achterhoekse coulisselandschap.
Ook is het op de stranden heerlijk vertoeven in de zomermaanden. 

De Achterhoek staat ook bekend om haar prachtige wandel- en fietsroutes. Wandelen en fietsen in de Achterhoek is daarom ook zeker iets wat u moet doen. Om natuurgebieden te verkennen zijn er  georganiseerde excursies en vooraf beschreven wandelroutes.

Voor een kort of langer verblijf. Een seizoens- of jaarplaats. Bij Camping Sevink Molen zult u zich geen moment vervelen.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor eventuele arrangementen, de recente tarieven en boeking.


Contact
Camping Sevink Molen
Hilgeloweg 7
7104 BG Winterswijk - Meddo

Telefoon: 0534-551225

E-mail: info@campingsevinkmolen
Website:
 www.campingsevinkmolen.nl
Volg Camping Sevink Molen ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie.