MINICAMPING WEIZICHT

Boven in de kop van het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, tussen de twee dorpjes, Kats en Colijnsplaat, vindt u 
de gezellige minicamping "Weizicht".

De camping is een oase van rust en biedt ruime plaatsen 
voor tent, caravan en camper. Dertien van de 25 plaatsen zijn verhard en allemaal 15 meter diep waardoor er voldoende ruimte is voor de grootste campers of camper met aanhanger. Er zijn 4 luxe plaatsen, een plaatsje voor u alleen omzoomd door beukenhaagjes en er zijn ook 3 plaatsen voor diegene die extra rustig willen staan (misschien omdat u een hond bij zich heeft die dat nodig heeft).

Alle plaatsen zijn goed te bereiken over een verharding, voorzien van (drink) water aan en afvoer, elektriciteit 10 ampère, gratis WiFi, en een prachtig uitzicht. Niet onbelangrijk!

De 2 sanitair gebouwen zijn nieuw, schoon, voorzien van afvalbakken, handzeep, papieren handdoeken, toiletpapier en afwasplaatsen. Ze staan op een centrale plaats voor alle eenheden. Het gloednieuwe vloerverwarmde toiletgebouw (wintersanitair) naast de receptie heeft ook een volwaardig invalidentoilet met douche en wastafel. 

Voor het ontbijt is er een broodjes service met zelf afgebakken broodjes.

Voor de -klein- kinderen is zijn er diverse speelfaciliteiten en op het terrein zijn er ook verschillende
-boerderij- dieren. En is het weer wat minder mooi dan is er een binnenspeelplaats welke vermaak biedt voor jong en oud.

Het receptie gebouwtje is de hele week geopend en bij aankomst wacht u daar een lekker kopje koffie met uitleg over de omgeving. U kunt er verder terecht voor allerhande zaken. Van fiets routekaarten, een vakantie wasje tot het lenen van een boek. Ook staat hier een koelkast met vriezer en is er ruimte voor het leggen van een kaartje. 

Charles, Hanneke, Elske en Gert-Jan van de Bilt heten graag van harte welkom om te genieten van alles wat het Zeeuwse eiland Noord-Beveland te bieden heeft.

Minicamping Weizicht is het hele jaar geopend!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping Weizicht
Fam. Ch. en H. van de Bilt
Noordlangeweg 19
4485 PK Kats

Telefoon: 0113-695680 / 06-51640816 / 06-23470871
E-mail:
info@weizicht.com
Website:
www.weizicht.com
Volg Minicamping Weizicht ook op
Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie camping.