RECREATIEBEDRIJF BOOT

Schouwen-Duiveland, omringd door zee, meer en rivier, waar de wind uit zee zorgt voor een zuivere lucht. V
lak onder Renesse, even buiten het pittoreske dorpje Noordwelle, vindt u Recreatiebedrijf Boot.

De camping bestaat uit twee velden. Kampeerveld 1 ligt achter de boerderij en heeft 10 ruime plaatsen en enkele veldjes voor iglotenten. De tenten/caravans staan in een kring rond het gemeenschappelijk veld opgesteld. Voor gezinnen/families is dit autovrije veld een knusse en gezellige plek om te kamperen.
Er is een
gloednieuw verwarmd sanitairgebouw met douches, toiletten, spoelbakken en aparte wasruimtes.

Als u op zoek bent naar een grote plek kunt u terecht op kampeerveld 2. U beleeft prachtige avonden als de ondergaande zon de lucht kleurt. Ook dit veld is voorzien van een nieuw modern sanitairgebouw. Op dit veld zijn huisdieren in overleg toegestaan. Iedere plaats heeft een eigen stroomaansluiting, watertappunt/afvoerput en een eigen parkeerplaats met oprit.

Gratis WiFi is beschikbaar. Verder is er zijn er een wasplaats voor surf- en
duikpakken en een groentewasplaats. Voor de kinderen is er een speeltuintje en er is een mooie picknickplaats. Ook is er terreinbewaking. ’s Morgens kunt u gebruik maken van een broodjesservice.

Voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft zijn er een compleet ingerichte safaritent of appartementen te huur. Daarnaast zijn er een aantal B&B kamers aanwezig.

Recreatiebedrijf Boot ligt in de polder waar u naar hartenlust kunt wandelen, fietsen, vogels kijken en paardrijden. En dichtbij is het Noordzeestrand, de Brouwersdam, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde waar u kunt zwemmen, duiken, vissen, surfen en kiten.
In de oude dorpen en steden kunt u winkelen en monumenten bekijken. Ontdek zelf de vele verschillende mogelijkheden.
Recreatiebedrijf Boot is een ideale plaats om tot rust te komen en is een goede uitvalsbasis voor uw vakantie uitstapjes.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele arrangementen.


Contact
Recreatiebedrijf Boot
Lokkershofweg 7
4326 SE Noordwelle (bij Renesse)

Telefoon: 0111-462398
E-mail: info@recreatiebedrijfboot.nl
Website: www.recreatiebedrijfboot.nl/nl
Volg Recreatiebedrijf Boot ook op Facebook.