MINICAMPING BOUDEWIJNSKERKE

Op 5 a 10 minuten fietsafstand van het strand bij Zoutelande en nabij de Westkapelse Kreek vindt u de gezellige minicamping Bouderwijnskerke waar u voor rust en ruimte terecht kunt.

De ruime kampeerplaatsen, geschikt voor tent, caravan en camper, zijn voorzien van elektriciteit (10 ampère), water en waterafvoer. Wanneer u wilt kunt u gratis gebruik maken van vlonders. Ook is gratis WiFi beschikbaar.

Het verwarmde toiletgebouw beschikt over 4 douches en 4 toiletten inclusief toiletpapier. Buiten bij het toiletgebouw is een spoelplaats met warm water aanwezig. Tevens is een koelkast en vriezer beschikbaar.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en voor de fietsen is er een overdekte fietsenstalling waar u ook uw elektrische fiets kunt opladen.
Iedere morgen (m.u.v. zondag) is er op de camping een broodjesservice, waar u heerlijke verse broodjes kunt kopen.

Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen en een speelhuisje. Naast de autovrije kampeerweide is een voetbalveld. Jong en oud mogen meehelpen met de verzorging van de dieren. Er is ruimte voor eigen spontane ideeën wat bijdraagt aan de sfeer en de gezelligheid.

Honden zijn aangelijnd welkom in het laagseizoen.

In de familietuin van minicamping Boudewijnskerke is er voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld g
enieten van verschillende soorten en kleuren rozen. En wat denkt van een spelletje jeu de boules?

Er is een wandelpad door de familietuin, langs de minicamping en het voetbalveldje, over de parkeerplaats en weer terug op het kampeerveld. Langs het wandelpad staan bankjes zodat u heerlijk kunt genieten van het uitzicht naar de duinen, zonsopgang en zonsondergang.
De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen en fietsen door de natuur of naar het strand.
Genieten van zon, zee en strand bij het Zeeuwse Zoutelande ook wel ’De Zeeuwse Rivièra’  genoemd. Vanaf de hoogste duinen van Nederland heeft u prachtige vergezichten. Kijk uit over de Westerschelde, waar de schepen dichtbij de kust varen en u aan de overkant Zeeuws-Vlaanderen en België kunt zien liggen.

Angelina en Jorim heten u graag van harte welkom op minicamping Boudewijnskerke!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven, eventuele
arrangementen en reserveren.


Contact
Minicamping Boudewijnskerke
Boudewijnskerke 50
4374 SC Zoutelande

Telefoon: 06-83375985
E-mail: info@minicamping-boudewijnskerke.nl
Website: www.minicamping-boudewijnskerke.nl
Volg minicamping Bouderwijnskerke ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.