MINICAMPING DE WITTE BAAI

Dicht bij de kust, landelijk gelegen tussen de bekende Zeeuwse kustplaatsen Domburg, Zoutelande en Westkapelle vindt u minicamping de Witte Baai, een gezellige camping voor jong en oud.

Kenmerkend zijn de ruime (150 m²) luxe kampeerplaatsen welke verdeeld zijn over verschillende veldjes. Iedere plaats is voorzien van kabel tv, koud water kraan, gratis WiFi en elektriciteit (16 ampère).
Voor kinderen zijn er een aantal speeltoestellen en een natuurspeelterrein.

In het centrale campinggebouw zijn de toiletten, invalide toilet, douches, wastafels en babywasplaats. Ook is hier een was-, droog- en strijkruimte met wasmachine, centrifuge en droger. Buiten zijn de afwas-/spoelbakken met warm- en koud water. In het gebouw is tevens een recreatie ruimte met gezellige zitjes en allerlei speelgoed om binnen mee te spelen. Voor algemeen gebruik zijn er koelkasten/vriezer beschikbaar.

En heeft u geen eigen tent, caravan of camper dan zijn er enkele verhuur accommodaties. Met een verblijf in een van de comfortabele chalets ervaart u toch het campinggevoel.

's Morgens komt de bakker op de camping met vers brood en zuivelproducten.

Vanaf de camping heeft u een prachtig en vrij  uitzicht over de landerijen en de duinen. Naast de camping bevindt zich een agrarisch bedrijf met 25 hectare grond waar
aardappelen, suikerbieten en graan worden verbouwd. En natuurlijk zijn er op de boerderijcamping ook een aantal boerderijdieren.

In de directe omgeving kunt u lekker wandelen en fietsen. Fiets- en wandelroutes zijn op de camping verkrijgbaar. Er zijn fiets- en wandelroutes die starten vanaf de camping. De routes voeren u langs historische en culturele bezienswaardigheden uit de buurt in de camping. Naast de camping begint een laarzenpad. Dit pad leidt u door de landerijen richting het Westkappelse bos en krekengebied.
Ook het strand bevindt zich op fiets-/loopafstand.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en de eventuele
arrangementen.

 

Contact
Minicamping De Witte Baai
Baaiweg 1a
4363 NN Aagtekerke

Telefoon: 0118-571695
E-mail:
info@minicamping-dewittebaai.nl
Website:
www.minicamping-dewittebaai.nl
Volg Minicamping De Witte Baai ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.