ORANJEPOLDER BOERDERIJCAMPING

Een kleine maar fijne camping dat is
“Boerderijcamping Oranjepolder”.

De ruime kampeerplekken zijn verdeeld over meerdere veldjes. Er is een veldje
met zicht op de boomgaard waarin de schapen lopen. Een centraal veld met een speeltoestel, schommels en een kleine speelhuisje wat ideaal is voor gezinnen. Een veld bij het huis wat uitzicht biedt over de akkers en er is een veld met acht luxe verhuur tenten van FarmCamps.

Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen van 6 ampère of 10 ampère. In het centrale verwarmde sanitairgebouw, gesitueerd in het oude ‘varkenshok’, zijn de wc’s en douches waaronder een familiedouche met een hoge en lage douchekop en ruime wasbak. Verder zijn er voor algemeen gebruik twee wasbakken, een wasmachine, koelkast, vriezer en een magnetron.
Ook kunt u kiezen voor een luxe eigen badkamer/sanitair.

Gratis WiFi is aanwezig.
Verder is er een milieustraatje met een stortplaats voor chemisch toilet en vuilnisbakken voor glas- en papierafvalscheiding.

Voor de campers zijn er een aantal verharde plaatsen aanwezig.

Wat doet u allemaal op de camping? Vooral heel veel vakantie vieren! Genieten van de rust, van de schoonheid van het erf, van de Zeeuwse vergezichten, van de spelende -klein- kinderen of van een goed boek.  Voor de gezelligheid zijn er ook nog wat dieren: schapen, geitjes, ganzen, kippen en poezen. 
Ook zijn er
grote vuurschalen en barbeques waar u zich op kunt uitleven, hout ligt er voldoende om te stoken. 

In de zomer is er af en toe een frietfeest of een pannenkoekenavond. U kunt met de trekker met een platte wagen erachter een rondje naar het land rijden. Of er worden broodjes en marshmallows boven het kampvuur gebakken. En in de oogsttijd mag u wellicht een handje meehelpen.

En de omgeving? De camping ligt dichtbij het Veerse Meer, waar ook fietsers en wandelaars hun hart kunnen ophalen. En natuurlijk ook dichtbij het historische Veere, een stadje dat u zeker moet bezoeken.

Sentine en Gavin heten u graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen..

 

Contact
Oranjepolder Boerderijcamping

Veerseweg 2
4341 RB Arnemuiden

Telefoon: 0118-603589 / 06-24117282

E-mail: 
info@oranjepolder.nl
Website: www.oranjepolder.nl
Volg
Oranjepolder Boerderijcamping ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.