MINICAMPING DE STROHALM

Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland in het poldergebied net buiten Kerkwerve ligt de gezellige minicamping De Strohalm, een camping geschikt voor alle recreanten.

De Camping beschikt over 25 ruime staanplaatsen, zowel seizoen- als toerplaatsen, welke verdeeld zijn over meerdere veldjes. Ieder veld is voorzien van watertappunten en 6A stopcontacten.

Op de camping staan 2 apart van elkaar gelegen sanitair gebouwen. In deze gebouwen zijn de toiletten, douches (munten voor ongeveer 5 minuten), afgesloten wasruimtes met warm water, wastafels met koud water, 2 vaatwastafels met warm water, een uitstortplek voor chemisch toiletten en voor afvalwater van campers. Tevens is er, tegen betaling, de beschikking over een wasmachine en droger. 

Speelfaciliteiten voor kinderen zijn aanwezig en ook is gratis WiFi beschikbaar.

De camping ligt mooi centraal zodat u optimaal kunt genieten van wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft. Geniet van de rust en natuur in de omgeving.
Ontdek het eiland op de fiets via het fiets knooppuntennetwerk en wandelt u liever, dan is het wandel knooppuntennetwerk wellicht iets voor u.

Schouwen-Duiveland staat natuurlijk bekend om de prachtige stranden langs de Noordzeekust. Een lust voor iedere watersporter en zonaanbidder. Het Noodzeestrand bij Scharendijke bevind zich op 8 km afstand en het Grevelingenmeer bij Brouwershaven op 3 km afstand.

En wilt u een dag de monumentenstad Zierikzee bekijken, dan bent u daar binnen 10 minuten.

Of u nu met uw (klein)kinderen komt, watersporter bent of van de natuur en rust komt genieten, u bent van harte welkom op minicamping De Strohalm!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping De Strohalm
Heuvelsweg 12
4321TG Kerkwerve

Telefoon: 06-12635103
E-mail:
info@minicampingdestrohalm.nl
Website: www.minicampingdestrohalm.nl
Volg minicamping De Strohalm ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.