MINICAMPING DE DANKBARE

Vakantie op de camping in Nederland en genieten van de meeste zonuren? Dan moet u op Walcheren in Zeeland zijn. Hier geniet u van zee, strand, prachtige natuur en historische dorpen en steden.

Minicamping de Dankbare is een heerlijke relaxte camping welke op het Zeeuwse platteland ligt, tussen de plaatsen Domburg en Oostkapelle, op ongeveer één kilometer van het strand en het bos van Westhove.

De staanplaatsen zijn ruim zodat ook makkelijk een bijzettentje kan worden geplaatst. Er zijn twee eenvoudige, nette en schone, sanitair gebouwtjes met voldoende voorzieningen. En wilt u tussendoor een wasje draaien? Geen probleem, want er is een wasmachine en centrifuge beschikbaar. Ook is er een overdekte fietsenstalling  aanwezig en (meestal) voor de tentkampeerders is er een koelkast en vriezer vrij te gebruiken.

Voor de -klein- kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden aanwezig zoals een speelhuisje met klimrek en glijbaan, een zandbak, een wip en een schommel, diverse skelters en trampolines. Uiteraard kunnen de kinderen ook lekker rondstruinen op de boerderij en genieten van de boerderijdieren.

Wilt u tijdens uw vakantie ook online kunnen zijn? Geen probleem want
op de hele camping is gratis WiFi beschikbaar.


Op de boerderijcamping zijn veel paarden en andere boerderijdieren. De camping is daarom ook  ideaal voor paardenliefhebbers. U kunt bijvoorbeeld heerlijke strand- en bosritten maken, paardrijles nemen of een huifkartocht maken.

Verder kunt u in de omgeving schitterende wandel- en fietstochten maken. U kunt zelfs via Noord-Beveland naar Schouwen-Duiveland fietsen wat een echte aanrader is.
En neem eens de moeite om een enkele van de gezellige plaatsen te bezoeken en te genieten van de Zeeuwse specialiteiten.

De Dankbare, een gezellige, leuke, eenvoudige familiecamping zonder poespas waar kamperen echt kamperen is.

Ard en Henny verwelkomen u graag op hun boerderij.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Minicamping De Dankbare
Familie Blaas
Westhovenseweg 5
4356 RM Oostkapelle

Telefoon: 0118-581392 / 06-15346975
E-mail:
info@dedankbare.nl
Website:
www.dedankbare.nl
Volg Minicamping De Dankbare ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping.