MINICAMPING DE COUTER

In West Zeeuws Vlaanderen, te midden van de akkers en de natuur, vlakbij de dorpjes Retranchement, Cadzand en de badplaats Cadzand-Bad vindt minicamping De Couter. Een geweldige plek om vakantie te vieren met familie en/of vrienden.

Het kampeerterrein van de mini-camping is verrassend ruim. De drie grasvelden zijn allemaal door bomen en struiken omgeven, maar tegelijk ervaart u ook de open ruimte én de befaamde Zeeuwse wolkenluchten.

Op de 17 basis kampeerplekken én op de 8 comfortplekken met watertappunt heeft u volop plek voor de caravan, camper of de familietent. Het ruime en schone sanitairgebouw én de aanvullende mogelijkheid om privésanitair te boeken maken kamperen bij De Couter zorgenvrij.

En wanneer u geen eigen kampeermiddelen heeft, geen probleem. De  Couter heeft ook vier luxe
appartementen te huur.

Kamperen bij De Couter is kamperen in de natuur. Geen drukke wegen.
Geen lawaai. De avonden zijn rustig. De zonsondergangen ongeëvenaard. En de nachten zijn stil. De vogeltjes fluiten bij het wakker worden. De zon verwarmt meteen het veld. En als dan de bakker met de verse broodjes komt, dan… dan is kamperen bij De Couter een droom die werkelijkheid wordt.

Een dag rust? Een dag sportief? Een dagje strand? Een dag natuur? Een dag cultuur? Een dagje culinair? Een dag helemaal niets of juist een dag helemaal volgepropt. De Couter is dan beslist het ideale vertrekpunt om Zeeland te ontdekken. Doe heerlijk uw eigen ding om later terug te kijken op een perfecte vakantie. Het is goed om te weten dan
West Zeeuws Vlaanderen beslist niet in een saai stukje afgelegen Nederland is. Er is werkelijk van alles mogelijk! Wandel tijdens openingstijden gerust bij de receptie binnen voor tips of advies.

Verblijven op De Couter is ultieme basis om te genieten, energie te verzamelen en alle zintuigen weer eens aan te spreken.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele arrangementen.


Contact
De Couter minicamping / appartementen
Fam. Buysse – Vercouteren
Groeneweg 1
4525 LV Retranchement

Telefoon: 0117-391245
E-mail:
info@decouter.nl
Website:
www.decouter.nl
Volg De Couter ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.