CAMPING TUSSEN DE TUINEN

Camping Tussen de Tuinen ligt in de dorpskern van Groede in West Zeeuws-Vlaanderen. De naam refereert aan de ligging van de camping. Ze ligt namelijk enigszins verscholen, aan het oog onttrokken. De verrassende plek, midden in het dorp, biedt ruimte aan langkampeerders en kort-verblijvers. Het is een plaats om tot rust te komen.

De camping beschikt over 22 plaatsen. Het grootste aantal hiervan zijn vaste plaatsen. Deze plaatsen beschikken over water, elektrisch en riool. Voor alle plaatsen is WiFi beschikbaar. Op de camping is een toiletgebouw met vier toiletten en twee douches, hiernaast gelegen een gebouwtje met wasmachine en wasdroger. Aan de andere kant van de camping staat een toiletgebouwtje met twee toiletten en wasgelegenheid.

Ook zijn enkele compleet ingerichte verhuur accommodaties aanwezig en een klein eenvoudig ingericht
vakantieverblijf, een soort trekkershut, voor 1 of 2 personen. Een houten gebouwtje met een overstekend lessenaardak waaronder een terrasje. De ingang is aan de achterkant met ook een houten terrasje en tuinstoelen. Voor de badkamer maakt u gebruik van de campingfaciliteiten. Kortom, een knus, gezellig huisje voor vakantie.

Dichtbij de mooie Zeeuws-Vlaamse kust is meer dan genoeg ruimte voor ongestoord genieten. De directe omgeving biedt vele mogelijkheden. Het strand is vlakbij en er zijn en in hele gebied mooie wandel- en fietspaden. Voor gasten bestaat de mogelijkheid om een fiets te huren.

Groede is een historisch plaatsje. De markt met Bourgondische karakter en de lommerrijke bomen stralen een enorme gezelligheid uit. In het centrum vind u het Slijkstraatje met de intieme sfeer van vergane grandeur. Oude ambachten, Smederij, Bakkerij, Kapper, evenals streekdrachten worden hier getoond. Ook Sluis, Breskens en Knokke zijn een bezoekje waard.

Aanbieding
Bent u
enthousiast geworden over de camping? Klik dan op onderstaande button voor de mogelijkheden, tarieven en eventuele arrangementen.


Contact
Camping Tussen de Tuinen
Nieuwstraat 5
4503 BD Groede

Telefoon: 06-11467839
E-mail:
info@campingtussendetuinen.nl

Website: 
https://nl.campingtussendetuinen.eu


Sfeer impressie camping.