KLEIN ZEEDUIN

Op het eiland Walcheren in Zeeland, ligt boerderij Klein Zeeduin. De camping is landelijk gelegen tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle aan de voet van natuurgebied Oranjezon en de Noordzee, ook wel de tuin van Zeeland genoemd. Een stukje Walcheren waar het nog echt donker wordt en kunt u genieten van een prachtige sterrenhemel.

De ruime kampeerplaatsen zijn verdeeld over verschillende veldjes. Elke plaats heeft een stroomaansluiting en er is een watertappunt bij elk veld. Ook is gratis WiFi beschikbaar. De camping wordt zoveel mogelijk autovrij gehouden wat de gemoedelijke sfeer en de landelijke rust bevordert. Op het parkeerterrein is voldoende ruimte voor uw auto.
Camping Klein Zeeduin heeft enkele luxe
verhuur accommodaties voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft.

Het nieuwe sfeervolle luxe sanitair is gebouwd in de oude monumentale schuur waar eertijds de koeien op stal stonden en werden gemolken. Met een knipoog naar vroeger loopt u nu nog over de "koeiengang", die de verschillende ruimtes met elkaar verbindt.
Voor het optimale comfort gevoel is het sanitair heerlijk verwarmd met vloerverwarming, ruim en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er
familiedouches, afsluitbare wascabines, wastafels,  damestoiletten, herentoiletten, een baby verschoonplaats en afwasplaatsen binnen/buiten.

In de schuur is een fietsenstalling met oplaadvoorzieningen voor elektrische fietsen. Tevens kunt u gratis gebruik maken van koelkast en vriezer en tegen een kleine vergoeding de wasmachine.

Op loopafstand vanaf de camping is er een restaurant met een dierenweide en een speeltuintje voor de kinderen.
De omgeving is een afwisselend gebied van bos, strand, hoge duinen en duinvalleien. Vanaf de camping kunt direct starten met een heerlijke wandeling of fietstocht en natuurlijk is ook het strand dichtbij.
Breng ook een bezoekje aan het pittoreske stadje Veere, de hoofdstad van Zeeland Middelburg, de maritieme stad Vlissingen met de boulevard of Deltapark Neeltje Jans met de Stormvloedkering.

De familie Maljaars heet u graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.

 

Contact
Klein Zeeduin
Lijdijkweg 5
4354 KG Vrouwenpolder

Telefoon: 0118-591505
E-mail:
info@kleinzeeduin.nl
Website:
www.kleinzeeduin.nl

Volg Klein Zeeduin ook op Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie camping.