KLEIN ZEEDUIN

Op het eiland Walcheren in Zeeland, ligt boerderij Klein Zeeduin. De camping is landelijk gelegen tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle aan de voet van natuurgebied Oranjezon en de Noordzee, ook wel de tuin van Zeeland genoemd. Een stukje Walcheren waar het nog echt donker wordt en kunt u genieten van een prachtige sterrenhemel.

Op minicamping Klein Zeeduin staan 2 compleet ingerichte chalets voor 6 personen welke van alle gemakken zijn voorzien. Elke chalet heeft een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers
(bedden 90x200), en een badkamer met douche en toilet. U kunt genieten van de sfeer van het campingleven en de luxe van een sfeervol ingerichte accommodatie. De chalets hebben elk een eigen terras met tuinmeubilair en parasol.

Ook is er in gedeelte van het woonhuis van boerderij Klein Zeeduin een sfeervol appartement voor 4 personen. Het appartement, met landelijk uitzicht over de akkers en eigen ingang, heeft een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers (bedden 90x200) en een luxe badkamer met inloopdouche en apart toilet. Vanuit de keuken met openslaande tuindeuren, stapt u zo op het terras.

Er is gratis gebruik van WiFi, wasmachine en diepvries op de camping.

Voor de kinderen is er een speelveld bij de camping.

De
camping biedt ruime kampeerplaatsen, verdeeld over verschillende veldjes, met elk een eigen stroomaansluiting

In de schuur is een fietsenstalling met oplaadvoorzieningen voor elektrische fietsen. Tevens kunt u gratis gebruik maken van koelkast en vriezer en tegen een kleine vergoeding de wasmachine.

Op loopafstand vanaf de camping is er een restaurant met een dierenweide en een speeltuintje voor de kinderen.
De omgeving is een afwisselend gebied van bos, strand, hoge duinen en duinvalleien. Vanaf de camping kunt direct starten met een heerlijke wandeling of fietstocht en natuurlijk is ook het strand dichtbij.
Breng ook een bezoekje aan het pittoreske stadje Veere, de hoofdstad van Zeeland Middelburg, de maritieme stad Vlissingen met de boulevard of Deltapark Neeltje Jans met de Stormvloedkering.

De familie Maljaars heet u graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor reserveren, tarieven en eventuele
arrangementen.

 

Contact
Klein Zeeduin
Lijdijkweg 5
4354 KG Vrouwenpolder

Telefoon: 0118-591505
E-mail:
info@kleinzeeduin.nl
Website:
www.kleinzeeduin.nl

Volg Klein Zeeduin ook op Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie chalets/appartementen.