CAMPING LINDA

K
amperen in hartje Zeeland aan de Oosterschelde en genieten van rust, ruimte en gezelligheid op een goed onderhouden kampeerterrein direct aan het water, dat is Camping Linda.

U vindt hier c
omfortplaatsen op een klein of iets groter veld of aan een laantje. Dit gecombineerd met moderne verzorgde sanitaire voorzieningen, gratis WiFi en de mogelijkheid om te barbecuen maken Camping Linda uw ideale vakantiestek. Ook voor eigenaren van campers is Camping Linda een prima uitvalsbasis.

En voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft en toch graag het campinggevoel willen ervaren zijn er verschillende verhuur accommodaties aanwezig va
n eenvoudige trekkershut tot luxe stacaravan. Ideaal voor bijvoorbeeld (groot) ouders die graag samen met de familie willen genieten van een vakantie of lang weekend. Zie op onderstaande site voor de mogelijkheden.

Verspreid over de
camping zijn diverse grotere en kleinere speeltuintjes/speeltoestellen. Ook kan er naar hartenlust gesport worden op het volleybalveld, voetbalveld, de tafeltennistafel en niet te vergeten
de jeu-de-boules baan. En is het een dagje minder mooi weer? Uw (klein) kinderen vermaken zich vast ook opperbest in de indoor -speeltuin!

In de zomermaanden verzorgt een e
nthousiast animatieteam voor kinderen tot ongeveer 12 jaar leuke activiteiten.

In de kleine campingwinkel haalt u dagelijks verse broodjes of andere kleine boodschappen. Wakker worden met de geur van een vers croissantje, wat wilt u nog meer?
Voor lekker eten en drinken kunt u terecht bij
Gasterij Schoudee. Ook is hier een afhaalgedeelte met snackbar en ijscorner.

De omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van fiets- en wandeltochten, diverse watersporten, duiken, lekker vissen en het bezoeken van leuke historische steden en dorpjes.

We verwelkomen u daarom graag als gast.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele arrangementen.


Contact
Camping Linda
Oostelijke kanaalweg 4
4424 NC Wemeldinge

Telefoon: 0113- 621259
E-mail:
info@campinglinda.nl
Website:
www.campinglinda.nl
Volg Camping Linda ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping/park.